reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja nie mam szlafroka bo nigdy nie nosiłam tak samo jak koszul. Dwie kupił mi moj maz twierdzac ze sa nawet sexowniejsze od tych satynowych (on ma chyba oczy w d....) a szlafrok tem mam taki ze jakos bym sie czuła za seksownie wiec musze jakis normalny kupic.

reklama
A do mnie wlasnie zapukal kurier z mega paczuszka z rzeczami dla malego. Podaje link do sprzedawcy jakby ktoras z was chciala skorzystac:
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Bardzo szybko doszla przesylka, ceny super i towar ok.
Zamowilam pieluszki kolorowe, smoczki, kocyk, pokrowiec na przewijak, fride do noska, grzechotki i jeszcze pare innych drobiazgow. Uwielbiam dostawac paczki z rzeczami dla Filipka, poprawa humoru od razu gwarantowana:)

tez mi sie to lozeczka podobaja- jednak nie macalam

A co do kolyski to powiem wam, ze mimo iz sa duze, to i tak starczaja na ok 2 m-ce bo sa malo stabilne i jak dziefcko zaczyna sie robic troszke bardziej ruchliwe, to strach zeby sie nie wywrocila, znajoma miala i odradzila mi ta impreze, synusia trzymala tam do 3 m-ca z reka na sercu, bo ciagle sie to to chialo jak on sie ruszal

Dziewczynki, co do wózków to ja kupiłam polskiej firmy adbor: http://borowkasklep.pl/ZIPP-108.html tylko że mój jest w kolorystyce nr. 26 (cappucino/brąz). Jest naprawde rewelacyjny!:) Ma duze pompowane i skretne kolka, bez problemu przejezdza przez progi w naszym domu:D i udało nam sie go kupic tylko za 650zł! Co prawda kupowalismy bez nosidelka bo wolimy dolozyc pare groszy i kupic fotelik z crash testami. Z wózeczka jestesmy naprawde zadowoleni, juz nie moge sie doczekac jak wybierzemy sie na pierwszy spacerek z naszym potomkiem;D

Wow! Zakupy widze idą pełna parą :) Ja sie zbieram do Carrefoura po pampki promocyjne i poszukuje płynu do higieny intymnej z serii biały jeleń - może któras wie w jakiej sieciówce mozna go spotkać?

Chciałam poinformować,że dzisiaj zakupiłam o to ten produkt Biały Jeleń ( w wersji dozowanej w płynie nie w kostce!) w sieci Drogerii Natura. Do tego też znalazłam taki sam w Makro- tyle,że pakowany po dwa takie płyny,ale oferta atrakcyjna bo za jeden wychodziło mniej niż ja kupiłam w Drogerii.

Ostatnia edycja:
Chciałam poinformować,że dzisiaj zakupiłam o to ten produkt Biały Jeleń ( w wersji dozowanej w płynie nie w kostce!) w sieci Drogerii Natura. Do tego też znalazłam taki sam w Makro- tyle,że pakowany po dwa takie płyny,ale oferta atrakcyjna bo za jeden wychodziło mniej niż ja kupiłam w Drogerii.

Ale kupiłaś płyn do higieny intymnej czy mydło w płynie? Bo jnigdzie nie widziałam płynu do higeny intymnej,za to kupilam w Rossmanie mydło w płynie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry