reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witajcie dziewczyny:)
Wpadam tu bo mam do sprzedania jednorazowe majtki poporodowe firmy Horizon rozmiar 42-44 opakowanie 7sztuk +1sztuka (została mi z opakowania) cena 13zł (z kosztami przesyłki)

Ostatnia edycja:
Mam takie pytanko od kiedy w tesco bedzie ta promocja na lovele 2 w cenie 1? przegladam wlasnie gazetke na necie i nie widze tej promocji a pamietam ze ktoras z was pisala ze taka bedzie...

Dziewczyny, jest jakaś różnica między białym jeleniem do hig. intymnej, mydłem w płynie lub żelem pod prysznic?
Nie mogę u nas dostać żelu do hig., ale są pod prysznic i mydła i się zastanawiam, czy kupić cokolwiek z jeleniowatych, bo skład pewnie podobny.

qurde no...właśnie wyszła ode mnie koleżanka i mi zamotała w głowie. Nastawiliśmy się już an kupno łóżeczka i do niego materac gryka - pianka - kokos. A ona mi na to, że lepiej nie ryzykować z gryką bo podobno wsiąka w nią wszelka wilgoć z mieszkania i w niektórych miejscach zaczyna pęcznieć i przez to na materacu mogą powstawać wybrzuszenia itp...słyszałyście o czymś takim? Zaczynam już powoli głupieć :baffled: chcemy wreszcie coś kupić w tym tygodniu a tu znowu rozterki. jakie Wy wybrałyście materacyki?

reklama
zaznaczam ze sie nie znam, ale slyszalam, ze luski gryki nie mozna w ogole zamoczyc, wiec co zrobisz jak ci dzieciak porzadnie materac zsika, roznie moze byc.
nie wiem jednak czy to prawda... sorry, zamotalam cie chyba bardziej?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry