W ostatnich dniach szalałam na Allegro (mój ulubiony market dziecięcy) z wyprawką dla Artka. To co mam w domu to max 62, a chłopak już wyrasta.
Zdobyłam trochę nowych doświadczeń, to się podzielę:
1. Zawsze oglądaj dokladnie zdjęcie towaru, który kupujesz, nawet jak jest od znanego sprzedawcy i znanej marki, a znajoma ma takie coś sprawdzone- ja kupiłam babskie body z marszczonymi rękawkami i kokardką... no comments.
2. Polecam serdecznie bieliznę (śpiochy, kaftaniki, półśpiochy, itd.) firmy
Ewa Klucze- rewelacyjna jakośc i bardzo przyzwoity design ;-) Sprawdzone po praniu, dobre wykonanie, nie rozłazi się, nie traci koloru, itd.
3. Jak któraś ma ochotę to zachęcam do kupienia bodziaków firmy TU- ja jej nie znałam, ale ciuszki, które dostałam są najlepszymi jakościowo z pośród wszystkich moich zakupów- BOSKIEEEE. Ja akurat kupiłam ten zestaw:
TU BODY ROBOTY 7 SZT., ROZM. 6-9 MIES. 74 CM (1351647974) - Aukcje internetowe Allegro
rewelacyjne jakościowo są też:
JOHN LEWIS BODY Z DŁUGIM RĘKAWKIEM 3SZT, 68C (1360034883) - Aukcje internetowe Allegro
4. Odradzam pajacyki Drewex'u- emalia na guzikach sprała się po 1 razie.
5. Odradzam sprzedawcę wiktor sklep- przesylka strasznie cuchnie, wg mnie fajami, facet twierdzi, że nie palą ;-) ... to wolę nie myślec co to za smród... odesłałam.