reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Moje dzisiejsze zakupy z okazji odkrycia siuraska:
5x1821_035.jpg5t1831_034.jpg5u1801_072.jpg i jeszcze jedne śpioszki.

Concita super rzeczy dostałaś, a leżaczek zdecydowanie mój typ – bardzo mi się podoba i mimo, że mam od koleżanki dostać po jej dziecku to zastanawiam się czy nie zaszaleć i takiego nówki nie kupić. Podoba mi się też strasznie ten Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://babyboutique.pl/_var/edytor/coco-motion.gifhttp://www.google.pl/imgres?imgurl=...&ndsp=20&tbs=isch:1&ei=NC8kTP_cJonBsgaC942lBA ale cena zabójcza jak dla nas na taką „pierdołę”, a karuzele-pozytywke dostałam od koleżanki dokładnie taką samą jak Ty :)
Nina ubranka fajniutkie :)

No mój jakby musiał to jakos by sobie radził, kazałabym iść do konkretnego sklepu to by poszedł i jakoś to wszystko znalazł ale to by nie było "po mojemu" że już o układaniu nie wspomnę, wolę żeby przed naszym powrotem skupił się na gruntownym sprzataniu mieszkania niż kupowaniu wyprawki :) A rodziców czy teściów prosić nie za bardzo bym chciała, jakoś wolę żebyśmy sami od początku ile się da robili bo zbyt dużo wokół mnie zwłaszcza babć ingerujących w sposób wychowania dzieci przez moje koleżanki co mnie denerwuje strasznie a mam obawy że mogłoby zadziałac na zasadzie dajesz palec to wezmą całą rękę, zwłaszcza teściowa więc wolę żeby z daleka obserwowali nasze przygotowania i nie brali w nich czynnego udziału...

aha, nie no mi mama dużo pomaga w zakupach i innych pierdołach i jest kochana, ale o wtrącaniu się nie ma mowy, da się ją spacyfikować ;) zresztą odkąd jestem mężatką to w ogóle nie ingeruje w jakieś nasze sprawy. Dlatego też może podświadomie nie biorę się za zakupy i przemeblowanie jeszcze czując, że mam czas. Poza tym dostanę jeszcze trochę rzeczy od znajomych i najpierw chcę to wszystko pokompletować, a potem dopiero zacząć kupować tego co brakuje.

Concita powiem szczerze że te rzeczy super dostałaś i rzeczywiście leżaczek super-też bym się nie obraziła jakbym coś takiego dostała:) a tak na marginesie to gdzieś czytałam że coraz modniejsze u nas jest urządzanie przyjęcia pępekowego-wtedy każdy gość przychodzi z jakimś prezentem dla dziecka i tak też tym sposobem można dostać jeszcze parę fajnych rzeczy ;-)

Nina - wyprawka pierwsza klasa :-)
Ja tez kiedys wygralam, licytacje wyprawki na allegro (ale wogóle nie liczylam , bo kliknełam 150zł i wyłączylam kompa) i bylam w szoku ile ubran mi przyszlo (samych jeansów to ponad 15szt. - nie wiem czy kiedys to dziecko ubierze wszystkie). Wszystko popralam i sa jak nowe.
Concita - lezaczek perfekcja, taki bym chciala - inne rzeczy tez oczywiscie super.
malutka - fajniutkie te rzeczy (gdzie kupilas?)

Lolisza - leżaczek taki nowoczesny. przyznam ,że jeszcze takiego nie widzialam , a Ty widzialas na zywo?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry