Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ii generalnie jest niskie więc obawiałam się tego, że może wiać, padać do środka itp. więc odpuściliśmy, podsumowując już, piękne barwy, a zdecydowaliśmy się na solidne wykonanie (jedo fyn4ds) ale może ktoś ma inne zdanie ;-)
KasikN82, my byliśmy bardzooo nastawieni na ecolina, ale jak go zobaczyliśmy w Gdyni w bobowozkach to nam przeszło. Jak dla mnie słabe dopracowanie szczegółów i marny wygląd jak na taką cenę, ale kolorki są fantastyczne. Najsłabszy punkt wg mnie to przykrycie na gondole, takie nijakie, wisi bezwładnie i przyczepiane jest do budki na rzepii generalnie jest niskie więc obawiałam się tego, że może wiać, padać do środka itp. więc odpuściliśmy, podsumowując już, piękne barwy, a zdecydowaliśmy się na solidne wykonanie (jedo fyn4ds) ale może ktoś ma inne zdanie ;-)
Za taką kase to naprawde nie ma co narzekać. kolor mógłby być mniej niebieski ale trudno. Małą będę kładła na płasko z tyłu, pościele jej tam mięciutko, albo włożę do śpiworka..coś pomyślę. A na spacerek z menżem wybierzemy gondolkępo Miśku a mały na kaczorkach
;-)