Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ii generalnie jest niskie więc obawiałam się tego, że może wiać, padać do środka itp. więc odpuściliśmy, podsumowując już, piękne barwy, a zdecydowaliśmy się na solidne wykonanie (jedo fyn4ds) ale może ktoś ma inne zdanie ;-)
KasikN82, my byliśmy bardzooo nastawieni na ecolina, ale jak go zobaczyliśmy w Gdyni w bobowozkach to nam przeszło. Jak dla mnie słabe dopracowanie szczegółów i marny wygląd jak na taką cenę, ale kolorki są fantastyczne. Najsłabszy punkt wg mnie to przykrycie na gondole, takie nijakie, wisi bezwładnie i przyczepiane jest do budki na rzepii generalnie jest niskie więc obawiałam się tego, że może wiać, padać do środka itp. więc odpuściliśmy, podsumowując już, piękne barwy, a zdecydowaliśmy się na solidne wykonanie (jedo fyn4ds) ale może ktoś ma inne zdanie ;-)
Za taką kase to naprawde nie ma co narzekać. kolor mógłby być mniej niebieski ale trudno. Małą będę kładła na płasko z tyłu, pościele jej tam mięciutko, albo włożę do śpiworka..coś pomyślę. A na spacerek z menżem wybierzemy gondolkępo Miśku a mały na kaczorkach
;-)