reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Na warsztatach Bezpieczny Maluch ratownik odradzal jakiekolwiek ochraniacze.
Fakt ze caly czas mam w glowie to ze dziwnie pusto bedzie wygladac takie skromne lozeczko, ale ponoc najbezpieczniej :)

Ja tylko teraz założyłam cały komplet pościeli, tak tylko żeby nacieszyć oko :) Na początku tak jak u Was, mój mały będzie w łóżeczku bez pościeli, tylko kocyk, czy becik, nie wiem, się pomyśli ;)

Milka razem z mężem popraliśmy i poprasowaliśmy wszystko jednego wieczoru bo nie mogłam się doczekać, inaczej bym nie zasnęła ;)

Moje dzisiejsze zdobycze/ paczki 12.jpg 13.jpg 14.jpg 15.jpg 16.jpg 17.jpg

Załączniki

• 12.jpg
    12.jpg
    113,7 KB · Wyświetleń: 149
  • 13.jpg
    13.jpg
    105,8 KB · Wyświetleń: 152
  • 14.jpg
    14.jpg
    104,6 KB · Wyświetleń: 196
  • 15.jpg
    15.jpg
    95,2 KB · Wyświetleń: 143
  • 16.jpg
    16.jpg
    71,3 KB · Wyświetleń: 176
  • 17.jpg
    17.jpg
    70,5 KB · Wyświetleń: 154
Milka, tak jak wspomniałam - dla mnie taka poduszka jest tylko kolejnym gadżetem, ale koniecznie daj znać jak się sprawdza, bo czasami warto pomyśleć o jakimś fajnym gadżecie, jeżeli na bank się sprawdza :) Ja podkładałam małej pieluchę i układałam na bokach i jakoś nam się udało - ma bardzo ładnie ukształtowaną główkę. Dużo zawdzięczam teściowej, bo jak Maja była mała to razem mieszkałyśmy - ja bym nawet nie wiedziała, że trzeba przekręcać i nie wpadłabym na ten pomysł z pieluchą :)
Rsz mi się najbardziej podoba ten pierwszy zestaw.
Mój mały będzie na początku spał w koszyczku w otulaczu - póki co za wcześnie na kołderkę, poduszkę i ochraniacze. Oczywiście maluch zawsze może leżeć na kołderce - mam na myśli tylko tyle, że za wcześnie na przykrywanie :)
Martita aż wybiorę się do hm w weekend, może uda mi się coś upolować, chociaż nic już nie potrzebuję ale takie słodkie są te ciuszki, że chyba mnie przekonałaś ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry