reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

reklama
kasiunia123 Odp: Jaki WÓZEK / ŁÓŻECZKO dla maleństwa???
Właśnie kurier przywiózł wózek dla Roksanki:biggrin2: jest śliczny:tak:
Mam nadzieje, ze będzie się sprawował tak samo dobrze jak wygląda...

Wózek prezentuje się pięknie a jak jego waga w realu?? nie przekracza tej co pisał sprzedawca bo z tym różnie bywa??

eedytka co do wagi to nie sprawdzałam, gondola wydaje się lekka wiec pewnie wazy te 5kg, które podał sprzedawca. Ogolnie wózek wydaje się lekki, lekko się prowadzi, przednie kola sa bardzo skretne, skrecaja w miejscu. Jak narazie jestem zadowolona z zakupu, tym bardziej ze cena nie byla wysoka :tak:

Byłam dziś na zakupach i mamy wreszcie łóżeczko z KLUPSIA, chyba model Ewelina, z opuszczaną barierką. Teraz został jeszcze wózek, ale się nie spieszymy, bo gondolę pożycza mi siostra a spacerówkę kupimy na wiosnę. I raczej na pewno to będzie Quinny, tylko teraz musimy się zdecydować na model.
A tak na marginesie-kupiliśmy łóżeczko, materac, przewijak, wanienkę a najbardziej się cieszę z dwóch małych czapeczek. Wzruszyłam się jak na nie patrzyłam, że takie maleńkie i że Emi też będzie niedługo taka maleńka, aż M się ze mnie śmiał, że jestem wariatka. Co te hormony robią z człowiekiem :-)

a-niutek super, że zakupy udane! A o to, że się wzruszyłaś to się nie martw, to normalne, ja jak pomyśle o mojej kruszynce to już mi się łza szczęścia do oczu pcha....

kasiunia mam nadzieje że wózek sprawdzi się w 100% w użytkowaniu, bo mnie również się bardzo taki podoba taki typ (ale teściowa mi wczoraj "wybiła" z głowy taki wózek) i ja wczoraj oglądałam dosłownie identyczny, tylko chyba w jednej tonacji kolorystycznej i klekotał mi przy gondoli, stwierdziłam "chińskie gów***" ale sugeruje się jeszcze tym, że poprostu może nie był skręcony przez pracowaników sklepu tak jak powinien. Bo wózio naprawdę ślicznie się prezentuje, ja mam kata na ATLANTICA z Espiro, ale nie mogłam go wczoraj w sklepie oglądnąć bo nie mieli.... ale ciągle mam smaka na taki wózek i nie wiem czy jak ciążowe hormony mi nie zaszaleją czy w porywie emocjo nie kupie takiego jaki mi się marzy... :-)

a-niutek super, że zakupy udane! A o to, że się wzruszyłaś to się nie martw, to normalne, ja jak pomyśle o mojej kruszynce to już mi się łza szczęścia do oczu pcha....

kasiunia mam nadzieje że wózek sprawdzi się w 100% w użytkowaniu, bo mnie również się bardzo taki podoba taki typ (ale teściowa mi wczoraj "wybiła" z głowy taki wózek) i ja wczoraj oglądałam dosłownie identyczny, tylko chyba w jednej tonacji kolorystycznej i klekotał mi przy gondoli, stwierdziłam "chińskie gów***" ale sugeruje się jeszcze tym, że poprostu może nie był skręcony przez pracowaników sklepu tak jak powinien. Bo wózio naprawdę ślicznie się prezentuje, ja mam kata na ATLANTICA z Espiro, ale nie mogłam go wczoraj w sklepie oglądnąć bo nie mieli.... ale ciągle mam smaka na taki wózek i nie wiem czy jak ciążowe hormony mi nie zaszaleją czy w porywie emocjo nie kupie takiego jaki mi się marzy... :-)

Wózek atlantica jest w hurtowni BAJKA na ul.Długosza 2-6 więc jak masz możliwość to sobie tam zajrzyj:)

reklama
Do góry