reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

My mamy dość duże koła i nie narzekam. Wózekprowadzi się świetnie zwłaszcza na nierównej drodze Rafał lubi jak telepie wtedy zasypia jak jedziemy po gładkim asfalcie to zaczyna jęczeć. Jeździmy już od miesiąca w spacerówce (myślę że w zimie te duże koła się sprawdzą). Tylko do auta będziemy musieli pomyśleć o nowej bo ta za ciężko i skomplikowanie się składa. Ale pewnie poczekamy do wiosny

reklama
gosia f- a czemu kupowlaiście wozek teraz? to jest spacerowka czy jak? moja kolezanka ma elcar i jest bardzo zadowolona, jest bardzo mocny ( a ona z ostatniego piętra go zrzucała po jednym stopniu schodow z dzieckiem w srodku:szok::tak:). tlyko narzekała na wagę.

Kupiliśmy nowy, bo tamten miał uszkodzony hamulec i nie dało się naprawić. To jest wózek wielofunkcyjny ale ze względu na rozmiary mojego syna gondola jest już na szafie i leży na spacerówce. Ale wózek jest świetnie pomyślany, bo ma taką dopinkę, że wygląda jakby w gondoli był i mu nie wieje.

Ja też jestem stanowczo zwolenniczką dużych kół. Jak patrzę na dzieci, którym mało głowa nie odpadnie jak spacerówka na małych kółeczkach skacze na bardzo równych chodnikach w naszym mieście to mi się normalnie słabo robi. Chyba bym na ich miejscu pawika puściła.

ja tez jestem zwolenniczka pompowanych kol ze wzgledu na wertepy ktorych u mnie na osiedlu mam pod dostatkiem :-D Z plastikowymi chyba bym Jasia tak wytrzesla ze az mogloby mu to zaszkodzic. No, ale minusem oczywiscie jest waga - cos za cos...:baffled:

Jasio juz na stale w spacerowce sie zadomowil, ale jeszcze otulam go kocem a nie tym dopinanym pokrowcem bo jest ono podbite polarem i tez jest na dno spacerowki, wiec bylaby to chyba przesada bo nie jest az tak zimno...

Ogladalam dzis w sklepie Lego (Duplo) i chyba na to sie zdecyduje., Maz wprawdzie mowil ze po jego chrzesniaku sa, ale jak maja byc w takim stanie jak te ubranka stechle po 19 latach to ja dziekuje...:eek:

My mamy pompowane trzy duże koła i jest ok, ale nie mam porównania z piankowymi bo nigdy takiego wózka nie prowadziłam, kupiłam dzisiaj na allegro smoczki Tommyego, gryzaki i te, które ma Zuzia. Tylko że niebieskie:-D

LITTLE TIKES MUZYCZNY OGRÓDEK ZABAW MATA 5W1 W-wa (240800706) - Aukcje internetowe Allegro

mysz miałam kiedyś pożyczoną podobną zabawke i dzieci nie były nią zainteresowane, na chwile tylko a póżniej chciałam jak najszybciej oddac bo tylko z miejsca na miejsce przekładałam;-)
jak miałabym doradzać to pewnie jakiś jkeździk-pchacz a co do klocków to też bardzo dobry pomysł:tak: moje dzieci bardzo lubią klocki, czasem sama z nimi buduje:-D

ja zakupiłam ostatnio śliczne butki welurowe dla Kamilki ale jak przyszłam do domu to okazało się że są małe:-(ona ma jakiś wyjątkowo długie stópki:shocked2:no ale zostawiłam je dla kuzynki, bo ma z poczatkiem pażdziernika córcie urodzić:-)

My z mezem tydzien przed moim porodem kupilismy naszemu Liamkow wozek firmy bugaboo poprostu fantastyczny dziewczyny jeszcze w zyciu nie prowadzilam lepszego wozka niz ten a oglodalismy chyba z 50 modeli o matko rewelacja kupojac go dosajesz wszystko okrycie jedno na deszcz, drugie na komary i popoludniowe spacerki, parasolke, trzymadelko na kawusie dla mamusi.
Ale to jeszcze nic jest on 2 w 1 gondolka i spaceroweczka:tak: dziewuszki jest wywalony w kosmossssssss. A to stronka.

http://bugaboo.com/

Pozdrawiam Marta.

p/s model cameleon jest najlepszy

Przepraszam zapomnialam dodac ze do gondolki dostajesz gorne nakrycie od wiatru a w srodku znajduje sie tak jakby becik pikowany lub polarowy (zalezy d modelu) zapinany na zamek, dodatkowo na lato dostajesz fajna przewiena bude z siateczka po bokach na lekki wiaterek i zeby dzidzia mogla sobie popatrzec. Wozek wykonany jest z fajnego materialu model frog od srodka jest wykonczony pikowana bawelna z fiselina w srodku zarowno buda jak i gondola, model cameleon jest podobnie wykonczony kylko ze polarywym materialem.

Nie wiem czy na stronie podane sa ceny ale zaczynaja sie od 675$ do 1200$

Pozdrawiam M

Przyszła dzisiaj mata dla Rafałka (bardzo mu się podoba) i smoczki tommee. Smoczek tak mu przypadł do gustu że usnął z nim na rekach u babci myśląc chyba że jest przy cycu u mamusi. I potem się prawie z nim nie rozstawał. Nawet poszliśmy na spacer, myslałam że uśnie w wózku ale nie, siedział w nim cicho ssąc smokulca nowego.

reklama
sorry,
ale wg mnie to jakieś paranoje
a nie wózki,
taki mój podgląd na te twory,
bo dziecku to na pewno żadnego komfortu nie zapewnia
poza "snobistycznym image" prowadzącej go mamuśki...:wściekła/y:

Do góry