reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
szerlock - ja u tego rodlarza kupowalam - tak jak i betka :-)
Cenowo wyszlo tak samo - bo wiecej za lezaczek, ale mniej za przesylke :-D

ciekawe czy dzis przyjdzie...

ale wam zazdroszczę tych leżaczków:-:)-) fajnie macie i wasze dzieci mają super mamusie :-):-):-):-)

no wlasnie z tymi ubrankami to okropne - caly czas mnostwo spioszkow bylo za duzych az tu nagle postanowilam ubrac je Jasiopwi i okazalo sie ze wlozy je zaledwie kilka razy bo urosl nawet nie wiem kiedy...:eek:

ja postanowilam zainwestowac w lezaczek, zeby Jasio mial cos z becikowego... Bo tak to wejdzie w zycie i zostanie "przejedzone" :eek:

Krupko, te bodziaki są zapinane na metalowe czy plastikowe napki? Bo ja ostatnio widziałam takie z plastikowymi, a kiedyś kupiłam takie extra też za 3,50 z metalowymi.

Mają metalowe napy. Ja głupia kupiłam tylko 3 szt. Ale jak spotkam gdzieś REAL, to naprawię swój błąd ;-)

Dziewczyny mam prośbę wklejcie linki konkretnie do danego sprzedawcy i do danych aukcji -- chodzi mi o leżaczek i huśtawkę bo chciałabym coś z tych rzeczy kupić małemu tylko sama nie wiem co lepsze i u kogo :-)

reklama
To się okazało, ze mój synuś lubi bardzo wibracje w tym leżaczku bujaczku. smacznie zasypia:tak:
Szerlock, super, ze twój mały polubił leżaczek, zrób i daj na zamknięty fotkę jak twój synek sobie w nim leży. Wygodnie mu w nim? Bo np foteliki samochodowe w moim odczuciu wygodne nie są, bo dziecko jest takie pozwijane. Mam po siostrze taki bujaczek podobny właśnie do fotelika, ale dziecko w nim też jest lekko wygięte w pałąk, a nie jest to najlepsze dla kręgosłupa i dlatego mimo wszystko zastanawiam się nad zakupem leżaczka. Dlatego chciałam się ciebie zapytać na czym polega ta regulacja oparcia, zmienia się kąt nachylenia między oparciem a siedziskiem, czy tylko polega na tym, że jak oparcie idzie w dól, to nogi w górę?

Do góry