aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
ewa- ta piersza według mnie ładniejsza
Ja też chcę kupić matę, ale jeszcze nie wybrałam.
Ja też chcę kupić matę, ale jeszcze nie wybrałam.Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też chcę kupić matę, ale jeszcze nie wybrałam.
Mamy też jakieś inne spadkowe maty co się nic nie buja i pamiętam że Piotruś super lubił tą z linka. Zresztą dalej lubi, ciągle tam leży i mówi że jest mała dzidzia 

jeszcze takiej nie widziałam:-)
ciekawe tylko, czy i kiedy mala bedzie sie nia bawila ;-) Wasze dzidzie interesuja sie juz takimi zabawkami? mala popatrzy kilka sekund i jej sie nudzi, w ogole to najchetniej by chciala by ja nosic i nosic, makabra, na nic w dzien nie mam czasu
kupilam jej hustawke HUŚTAWKA LEŻACZEK Delux 3w1 FISHER PRICE ! HIT ! (469819619) - Aukcje internetowe Allegro
jak ja odkladam na kanape czy do lozeczka, to ryk, az fioletowa sie robi!! a jak tylko wezme na rece, to spokoj po sekundzie
co tu robic, co tu robic? 
Gagunia, chyba większość z nas ma ten problem.
potrafi tak nawet ze 2 godziny (pod warunkiem oczywiście, że ma sucho i jest najedzona)
i wszędzie musieliśmy go ze sobą zabierać