reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
Karina - moja kuzynka ma termoforek w maskotce ale normalny , kupiła gdzieś na kilosach .. Antek do tej pory jak jest chory to np. przy nim zasypia .. więc napewno Ci się bardzo przyda :-)

Karinka termoforek fajny. W Niemczech jest nacisk na te ziarnowe bo wiele dzieci popazylo sie goraca woda z termofora.

Ewa ja mam ta mate i to jest najlepszy zakup. Paulina uczyla sie stac i chodzic przy niej. Panel laczacy jest tak fajnie zrobiony ze mata sie nie sklada. Chyba czas do piwnicy:tak: nasza wyciagnac. Mate schowalam dopiero jak dowiedzialam sie ze jestem w ciazy.

karina - termoforek przeslodki :happy: oby tylko nie bylo potrzeby uzywania :happy: a ja juz mam hustawke :-) w piatek juz wyjezdzalismy i kurier zlapal nas w drodze, wiec zabralismy ja od razu do dziadkow :happy: heh, mysle, ze w koncu uda mi sie nadrobic prasowanie :-D:-D:-D fajna sprawa, mala juz chyba ja polubila, szkoda tylko, ze muzyczka nie moze grac w momencie, kiedy hustawka stoi w miejscu - to chyba jedyna wada jak dla mnie :tak: no i moze jeszcze brak wkladki dla niemowlaka, takiej jaka maja foteliki samochodowe, przydalaby sie, zeby nie kombinowac z kocykami. Jak Wy je podkladacie, zeby jeszcze starczylo pasow na zapiecie bobasa? ja jak podloze jej malutki kocyk, to juz pasy nie siegaja :baffled: ale ogolnie polecam, wydaje mi sie, ze pozwoli zaoszczedzic troche czasu :-D no i solidne wykonanie, powinno starczyc do tych18 kilo :-D

reklama
Do góry