reklama
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
Ja prezenty juz wczesniej kupilam:-):-)Zaby nie biegac na ostania chwile
;-)
;-)A mąż dostanie odciśnięte w masie solnej rączkę i stópkę Ani![]()
O widzisz Monika - i to jest super prezent! W dalszym ciągu nie mam prezentu dla Sashy
agata806
Fan(ka)
My byliśmy dzisiaj w złotych tarasach i było spoko, tylko jako odpowiedzialni rodzice pojechaliśmy tam po....19
, w domu byliśmy po 21
. Ale było luźno 

Nie mogłam wyjść z nexta, maja takie cuda ale wytrzymałam i kupiłam tylko czapkę dla Anii, czekam do wyprzedaży
Anaklim - my dla Anii kupimy misia, Marysia też dostała misia w swoja pierwszą gwiazdkę. I będzie to jedyny pluszak jaki od nas dostanie i mam nadzieję, że podobnie jak u Marysi będzie tym jedynym pluszakiem
, w domu byliśmy po 21
. Ale było luźno 

Nie mogłam wyjść z nexta, maja takie cuda ale wytrzymałam i kupiłam tylko czapkę dla Anii, czekam do wyprzedaży

Anaklim - my dla Anii kupimy misia, Marysia też dostała misia w swoja pierwszą gwiazdkę. I będzie to jedyny pluszak jaki od nas dostanie i mam nadzieję, że podobnie jak u Marysi będzie tym jedynym pluszakiem

Agata, fajnie ze dostanie to samo co dostala Maria; ja też nie jestem fanka pluszaków, w odróżnieniu do rodziny i znajomych
ostanio oddałam cały worek pluszaków. Ja tez nie mam przentu dla Mati jeszcze, ale planuje jutro nabyc coś.
ostanio oddałam cały worek pluszaków. Ja tez nie mam przentu dla Mati jeszcze, ale planuje jutro nabyc coś.aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
agata, Ida- ja też Julce nie kupuje pluszakow, bo ma ich strasznie duuuzo:-)Po Patrycji
:-)

:-)reklama
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
No właśnie, pluszaki to strasznie lapia kurz
Tylko by trzebabylo je prac
Tylko by trzebabylo je prac
Podziel się: