reklama
Co do stanikow to ja nosze 75D lub E w zaleznosci od firmy i do karmuenia przy Bartku tez kupilam 80D z triumpha i byl super wygodny i wutrzymaly i trzymal wszystko pomimo tego ze bez fiszbin. Ale maja tylko biale a ze byl drogi mialam przez 9 miesiecy tylko ten jeden stanik i to byl dramat. Potem nawet dokupilam jakis tani na allegro czarny ale odrazu musialam go wurzucic bo okazalo sie ze odciaga mi biust na plecy - dziwnie bardzo- cos musial byc zle uszyty! Wiec chyba lepiej kupic drogi a dobry niz takie G. Teraz chce jeden z triumpha i chce wyprobowac ten z fiszbinami z alles mamma ale strasznie sie boje kupic przez net bo nawet nie wiem jaki rozmiar brac ! Czy 75 czy 80 i czy D czy E czy G !
Laktator mialam i mam i polecam reczny Avent.
Laktator mialam i mam i polecam reczny Avent.
Ewstra
Fanka BB :)
to ja po prsowaniu w tej mega torbie mam ubranka do roku czasu
a tu kilka zdjec ubranek,
Zobacz załącznik 426517Zobacz załącznik 426519Zobacz załącznik 426521Zobacz załącznik 426523
Zobacz załącznik 426517Zobacz załącznik 426519Zobacz załącznik 426521Zobacz załącznik 426523
nusia181
Tunia kapciuszki super fajne:-) i ten bodziak zółty rewelacja.
Ewstra pajacyki boskie. W niebieskim z pieskiem sie zakochałam:-)

Ewstra pajacyki boskie. W niebieskim z pieskiem sie zakochałam:-)
inamorate
marcóweczka 2012 :)
Tunia ciuszki rewela a bamboszki wymiatają 
Ewstra rewelacja
A ja oglądam tego sprzedawce gdzie Manta wylicytowała cycki i kurcze fajne ma te cyckonosze, ale ja bankrut po dzieciowo- wyprawkowych zakupach na kasiore czekam

Ewstra rewelacja

A ja oglądam tego sprzedawce gdzie Manta wylicytowała cycki i kurcze fajne ma te cyckonosze, ale ja bankrut po dzieciowo- wyprawkowych zakupach na kasiore czekam

Perelandra
tunia, Ewstra śliczne rzeczy

reklama
lastpetunia
Tunia, Ewstra super rzeczy!!! śliczne.
Podziel się: