reklama
Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
no niestety on nie ma śpiworka ale już patrzałam i mozna dokupic..także to nie problemw temacie spacerówki, to bardzo podoba mi się ta Ewelinki ale czy ona nie jest za mało zabudowana na zimę?

mary105
Fanka BB :)
Ja też mam w planach kupienie parasolki Rozglądała się już trochę i u nas jezdzi dużo z firmy coneco i baby design
w sklepie taką zwykłą parasolke która się rozkłada do pozycji leżącej widziałam za 199zł ale nie wiem jakiej firmy
nimfii labudka Te wasze rozkładają się do leżenia?
w sklepie taką zwykłą parasolke która się rozkłada do pozycji leżącej widziałam za 199zł ale nie wiem jakiej firmy
nimfii labudka Te wasze rozkładają się do leżenia?
wczesniaj wstawilam link do wozka z tej samej firmy co podala labudka
w tym linku jest pelny opis produktu
mary
rozklada sie do lezenia, nie wiem czemu ale te wozki Coneco sa najbardziej popularne na naszym osiedlu
pewnie dlatego ze sa tak tanie 
to dlatego ze na spacery zazwyczaj wychodze z kims znajomym...z moja mama, tata, z meżem albo z kolezanka
poza tym mieszkam w wierzowcu 10 pietrowym z winda, i pozniej mam do pokonania tylko 10 schodkow do drzwi wejsciowych. wiec zawsze sie znajdzie ktos kto akurat przy nich stoi 

mary

nimfii no to ja gratuluję i z zazdroszczę tych pomocników - ja muszę WSZYSTKO nosić sama na 2 piętro. Poza wózkiem na dół śmieci, do góry zakupy... Jakieś 16 kg za każdym razem lub po 2 kursy czyli zamiast 50 schodów - 150 :-rofl2: najbardziej mnie wkurza, że nie chudnę od tego, a powinnam :-(
?
to dlatego ze na spacery zazwyczaj wychodze z kims znajomym...z moja mama, tata, z meżem albo z kolezanka

pbg
mama Zuzanki ;)
nie słyszałam żadnej opinii o wózkach Coneco, ale wydają się być solidne i w rozsądnej cenie
ale na parasolkę to moim zdaniem zdecydowanie za wcześnie, no i nie ta pora roku
dziewczyny a powiedzcie mi co to za wózek co może "wchodzić" po schodach?? bo mnie koleżanka ostatnio takim czymś zagięła i nie wiem jak to wygląda
no a tak odbiegając znów od tematu
nimfii u mnie na osiedlu poza jedną sąsiadką to nie ma żadnego dziecka - same (za przeproszeniem) pierdziele, co narzekają na to, że jak wózek zostawię na dole na 5 min to oni przejść z laskami nie mogą
zawsze myślałam, że moje mieszkanie jest bardzo atrakcyjne, bo blok z cegły, odnowiony, blisko centrum, a przy tym obok piękny park - teraz widzę, że brak windy, bliskiej szkoły, przedszkola, kiepski parking no i ci upierdliwi sąsiedzi
no i do tego te zwyczaje sąsiadek, które siedzą całymi dniami na podwórku pod drzewem - zaczęły 3 lata temu od rozkładanych leżaczków, teraz zmajstrowały sobie już całkiem ładny stolik. Spółdzielnia chciała zrobić tam dodatkowe miejsca parkingowe, ale te rozpętały burzę, że gdzie one będą siedzieć - 10m dalej jest kilku hektarowy przepiękny park
po prostu mam nie raz dość... :-(

dziewczyny a powiedzcie mi co to za wózek co może "wchodzić" po schodach?? bo mnie koleżanka ostatnio takim czymś zagięła i nie wiem jak to wygląda

no a tak odbiegając znów od tematu
nimfii u mnie na osiedlu poza jedną sąsiadką to nie ma żadnego dziecka - same (za przeproszeniem) pierdziele, co narzekają na to, że jak wózek zostawię na dole na 5 min to oni przejść z laskami nie mogą

pbg - ja mam taki wózek
Chodzi o to, że tylne koła są duże i pompowane. (Moje osiedle do złudzenia przypomina twoje, poza tym, że mam blisko gimnazjum)
Mieszkam na piętrze i też nie mam windy. Odwracam wózek i wspinam się po schodach razem z nim. Te koła pięknie wchodzą na schodki
w wózku oczywiście Milka i tona zakupów i zabawek spacerowych ;-)
Chodzi o to, że tylne koła są duże i pompowane. (Moje osiedle do złudzenia przypomina twoje, poza tym, że mam blisko gimnazjum)
Mieszkam na piętrze i też nie mam windy. Odwracam wózek i wspinam się po schodach razem z nim. Te koła pięknie wchodzą na schodki

Moj wozek wielofunkcyjny nie da sie wtoczyc po schodach
musza go niesc dwie osoby...to jest jego minus, ze nie moge byc niezalezna. Dlatego mysle o tej spacerowce Coneco, ale moze to na wiosne.
pbg a wiec moje osiedle jest niemal przeciwienstwem twojego
blisko mam przedszkole, podstawowke, gimnazjum i niedaleko 4 szkoly srednie - jest wybor ;-) mieszkam tez przy parku ale po alejkach spaceruja niemal same mamy z dziecmi
i nawet sporo dzieciaczkow jest z tego roku co Maciek, wiec juz ma kolegow w poblizu 

pbg a wiec moje osiedle jest niemal przeciwienstwem twojego

AbEjA
Mamy styczniowe 2007
Dziewczyny jesli mogę się wtrącić... Coneco ma naprawdę fajne spacerówki.... kiedyś prym wśród nich wiódł Solar - fantastyczny wóz, super wyposażony, w miarę lekki mimo, że dość zabudowany... ale zajrzałam na stronę producenta i już go nie ma
czyżby zakonczyli produkcje? hmmm..
tak wygladał: (mnóstwo swietnych opinii od użytkowników!)
- Wózki Coneco Solar - kolor czerwony 02 .:+:. sklep internetowy aleWozki.pl
niestety żadnen z nowych wózków coneco go nie przypomina... ale jeśli są podobnie wykonane to powinnyscie byc zadowolone.

tak wygladał: (mnóstwo swietnych opinii od użytkowników!)
- Wózki Coneco Solar - kolor czerwony 02 .:+:. sklep internetowy aleWozki.pl
niestety żadnen z nowych wózków coneco go nie przypomina... ale jeśli są podobnie wykonane to powinnyscie byc zadowolone.
reklama
a wy tu o wózkach jak ja myślę nad lekką parasolką, ale też chyba poczekamy do wiosny:-)
to ja też mam taki wózek samochodzący po schodach
;-) duże tylne pompowane koła, po schodach wchodzimy tyłem i najpierw ja potem Matik w furze swojej jest wciągany
ale to też męczące jest
my mieszkamy na wiosce, do miasta mamy niedaleko. niby by się mogło wydawać, że super warunki na spacery świeże powietrze, mały ruch ale nic się nie dzieje i dziecię mi chce wychodzić z wózka
a na mieście siedzi grzecznie i się rozgląda bo dużo się dzieje wkoło. na naszej ulicy na 10 domów w tym roku urodziło się 3 dzieci i na sąsiedniej ulicy 2. czyli matik ma 2 koleżanki i 2 kolegów, ale na spacerki nie ma z kim bo każdy na podwórku za domem siedzi
to ja też mam taki wózek samochodzący po schodach

Podziel się: