reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

Gabrysiowa pileczkowa zyrafa to tez prezent pod choinke tylko szybciej rozpakowany :-D:zawstydzona/y: kiedys sama probowalam sie dobrac do prezntow przed czasem i tak mi zostalo

A zyrafka super jestem zaskoczona bo myslalam ze Gabrys bedzie poki co tylko przy niej wstawal i muzyczke zalaczal a on zalapal i spuszcza te pilki sam po rampie :szok: normalnie zalapal w mig

reklama
No ja czekam do jutra czy wygram aukcję i wtedy Miłosz dostanie pod buta 4 prezenty:) A o choince lepiej nie mówię haha

A ja nie w temacie prezentów... Taka ze mnie mama, że nie umiem kupić włąsnemu dziecku butów :-( Przymierzałyśmy kozaczki to albo się nie dopinają, albo są za wąskie, następne za duże. Już wątpię po mału, że produkują takie buty na stopkę mojego kopciuszka, a ten rwie się do chodzenia, z wózka na spacerze wychodzi... Kupaowała już któraś buty, jak to ma być numeracja (PL i GB)?

u nas wygrała drewniana huśtawka do powieszenia w drzwiach, czekamy, aż Mikołaj przywiezie ;-)

właśnie też o tym myślałam .Mamy huśtawkę na dworze i tak się zastanawiałam nad skoczkiem, ale pewnie zamówię huśtawkę .Dłużej posłuży.

Buty miała kupić chrzestna ,ale na razie cisza. Co do rozmiarów to ja się nie znam . Jak by co to zmierzę w cm i będę szukała.

Jolek huśtawka w domu to jest raj. Zośka buja sie w swojej conajmniej połgodziny dziennie, a potem jeszcze na placu zabaw sie domaga.

Przegrałam aukcję ale kupiłam garnuszek we wtorek będzie. Huśtawkę to ja mam już 2 mc ale jakoś Miłosz średnio lubi.

pbg moj mlody nosi rozmiar buta 3(uk)i sa na niego idealne,za to nie moge dobrac mu pantofelkow juz 2 pary leza bezuzytecznie w kacie:-(
A tu na zdjeciu obecne adidaski malego:happy:

Załączniki

• IMG_2598.jpg
    IMG_2598.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 57
pbg Kalina ma dwie pary butów, jedne rozmiar 18 z Disneya, ale już wchodzą na styk...i kupiłam jej kozaczki na zimę w rozmiarze 21 w CCC, które sprawdzają się idealnie. Są na zamek, a jednocześnie z tyłu są na sznurówki, więc można je świetnie wyregulować.

No a tak poza tym dziewczyny ratujcie, bo sama już nie wiem ;/
Mam dość swojego Qunniaka, ciężko się go prowadzi już tak, że mnie nadgarstki bolą.
Nie wiem na co się zdecydować, na Maclarena Quest Sport czy Techno XT?

reklama
Do góry