reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

chyba nie dlatego, bo mleko też pije zimne a to pepti to dopiero ochyda na zimno. Tak się nauczył i wciąga wszystko, zimne, letnie, ale ciepłego nie chce. Poza tym ja jem dużo na zimno i mi słoiczki smakują.

reklama
jemu smakuje tylko mleko i to by wciągał wszędzie i w każdych ilościach :-D:-D:-D.
elunia r. wiem, że piszą, ale są też słoiki po 6 miesiącu z częściami jedzenia, a jak widac dzieci z tym mają problem. Myślałam, że Jurand wciągnie takie jedzenie, ale odruch wymiotny. Dziś w słoiku też były małe cząstki i też miał odruch wymiotny, ale trochę tego zjadł.
A to że wie najlepiej to fakt tylko nie chce mi nic powiedziec :pPPP
Ale dla świetego spokoju swojego sumienia jutro to jedzenie podgrzeje i jak on to zje to go do lodówki później schowam :pPP

Ostatnia edycja:
do lodówki dla wyrównania temperaturki:-D:-D:-D
ważne żeby się przekonał a z tymi grudkami to ja mialam te same przeboje iga grudek nie chce jeść wymiotowała jak jej wcisnęłam, teraz przez blender przepuszczam i znów kupuje te na 5 miesiąc i nie ma problemu z zajadaniem tego.
No tak ale uparciuch nie chce Ci powiedziec co lubi...:wściekła/y::wściekła/y::-D:-D

mam to szczęście że Miłosz nie ma odruchu wymiotnego i je z grudkami jedzonka a też zamówiłam to co larkaa niby w piątek ma przyjść

aga Nikodem też nie chce mówić o jedzeniu ale wyzywać mnie to potrafi ,a przy tym pape drze jak bym mu ojca albo matkę zabiła i takie groźne miny robi ,że zaczynam się bać:-p:-D:-D:-D

acha nie pamiętam czy pisałam ale znalazłam fajne pieluchy w POLO nazwa KIDO i fajna cena coś ok 26zł 64 szt są dobre

reklama
Do góry