reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

martussa- zgadzamsięzmaltanką, ten jest lepszy, ale co do tych przednich kół, to ja bym się nie porwała na polskie chodniki. Widziałam ten pierwszy model, jak kobitka pchała i koła przednie miała powyłamywane. Ale tak jak mówi maltanka, jedz do sklepu i sprawdż funkcjonalność wózka.:tak::tak::tak:
Ja postawiłam definitywnie na zappa, czekam tylko aż kaske będe mieć.:tak::tak::tak:

reklama
martussa ja bym z tych trzech wzięła Coneco, bo Chicco ma fatalne te kółeczka, tyle co narzekań słyszałam to szkoda gadać. Dokładnie tak jak Mikimauro pisze.

Martus, moja przyjaciolka ma Coneco - to jej trzeci wozek - i jest z niego b. zadowolona.

Miki znalazlam quinny w promocji za 120 funtow, tylko nie wiem jak z wysylka do Irlandii, bo na terenie UK jest darmowa Baby Equipment Complete baby pram pushchairs
no i teraz szperam, czytam i tu jeszcze znalazlam cos takiego, podobnego :-p Zia Stroller - Black : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

Emkamek- przesyłka będzie tania , myśle że ok 20e.
Co do tego stroller, to tak jakCi pisałam, jest to kopia quinny, ale też bardzo chwalona, no i troszeczke tańszy. Ja decyduje sie na quinny bo jest pierwowzorem, no i dla firmy. Ale ten co Ty polecasz też jest dobry, praktycznie identyczny, mam na myśli też funkcjonalność. Tylko nie wiem, jak jest wytrzymały, nie wiem czy się psują i co sie najczęściej psuje. A quinny znam .

co do wozkow spacerowych to w tym Zapp nie rozklada sie siedzisko nawet do pozycji pollezacej wiec dla dziecka ktore jeszcze w wozku zasy[pia to chyba bedzie malo wygodne. ale nie powiem ze ja tez przez chwile zastanawialam sie nad jego zakupem ;-)

aaa i martussa moja kolezanka ma Chicco For Me i jak dla mnie ma mala spacerowke i skrzypia kolka no ia tak to w ogole to nie za bardzo do mnie przemawia kupno wozka z firmy ktora produkuje od zabawek, miseczek, ubran po wozki :no:

co do wozkow spacerowych to w tym Zapp nie rozklada sie siedzisko nawet do pozycji pollezacej wiec dla dziecka ktore jeszcze w wozku zasy[pia to chyba bedzie malo wygodne. ale nie powiem ze ja tez przez chwile zastanawialam sie nad jego zakupem ;-)
ja właśnie brałam to pod uwagę przy kupnie wózka, dla mnie było bardzo ważne, aby siedzisko się rozkładało do pozycji leżącej, bo młody mi zasypia na spacerze bardzo często.

Dziewczyny mam zamiar kupić Hubertowi taki aktywny stoliczek z Fisher Pricea.
Czy któraś ma może coś takiego? jak to się sprawdza?

reklama
Ja już głupia jestem... ktoś zakupił nasze Jedo na allegro w pt i do tej pory cisza- ani maila ani przelewu, Małzon twierdzi, ze ktoś nam po prostu zablokowal sprzedaż... zobaczymy. napisaliśmy maila do kupującego i cisza. wiec wóz jeszcze mam. oglądaliśmy kilka wózków, mnie się podoba coneco flash, ale kiepsko wchodzi do 3-drzwiwego punta... jest jeszcze coceco saturn, parasolka, folijka ochronna pod nóżki i na barierce- niby fajnie... nie umiem się zdecydować i już. nie ma takiego który by mi wpadł w oko niezależnie od ceny... mam chyba jakieś chore wymagania. do 5 stów moze udałoby się wygrzebać na sprzęt- TYLKO JAKI??!!??:-(

Do góry