reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

co do wozkow spacerowych to w tym Zapp nie rozklada sie siedzisko nawet do pozycji pollezacej wiec dla dziecka ktore jeszcze w wozku zasy[pia to chyba bedzie malo wygodne. ale nie powiem ze ja tez przez chwile zastanawialam sie nad jego zakupem ;-)
:shocked2::shocked2::szok::szok::szok: no racja, byłam pewna że tak, ze sie rozkłada :eek::eek::eek: no to ja też pasuje z zappem, o kurczaki, noo jestem w szoku.Emkamek w takim układzie ja też stawiam na ten stoler, w tamtym oparcie sie na bank rozkłada
Zia Stroller - Black : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

reklama
Państwo zakupiło Bratatinę, wpłaciło kaskę, jutro wyczyszczę wóz na błysk i kurierem pojedzie do jakiegoś innego Bąbelka... a od dziś Hanka ma nową furkę:-D
ale ja to taka "gupia" koza jestem, zże narzekałam na wózek a teraz jak zaczęłam czyścić i przygotowywać do wydania to... łza w oku się zakręciła:zawstydzona/y::-( i naprawdę mi smutno:-(

Maltanko- nie bez wpływu była i Twoja opinia...:tak:dziękuję.

Załączniki

• IMG_2790.jpg
    IMG_2790.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 75
ale ja to taka "gupia" koza jestem, zże narzekałam na wózek a teraz jak zaczęłam czyścić i przygotowywać do wydania to... łza w oku się zakręciła:zawstydzona/y::-( i naprawdę mi smutno:-(
Mialam tak samo gdy sprzedawalam pierwszy wozek Gracjanka:zawstydzona/y::-)ciagle na niego narzekalam,ale gdy przyszlo go oddac,taki czysciutki i blyszczacy to jakos smutno sie zrobilo:-pAle za to ten ktory mamy teraz jest super,nie zamienilabym go na zaden inny:-);-)

Zamowilam Gracjankowi szczeniaczka uczniaczka w j. polskim,ale jak sie okazalo sa dwa modele P6014 i K0422,my bedziemy miec ten pierwszy,ale teraz nie wiem jakie sa roznice pomiedzy tymi modelami Moze ktoras z was wie cos na ten temat

nie chce mi się szukać info w necie, czy mam rację, :-p;-):-D (straszny leń jestem) ale jakiś czas temu jak oglądałam się za szczeniaczkiem, to jeden model miał świecące serduszko a inny nie miał. Może więc o to chodzi.

reklama
Do góry