reklama
ale serduszko jest fajne
ono się podświetla jak piesek coś śpiewa/mówi. Dla mnie piesek jest wabikiem na Milę. Jak już widzę, że ucieka mi z pokoju bo zaświtało jej coś w główce, to szybko włączam jakąś piosenkę. Mila robi "stop", odwraca się, patrzy, czy warto zmienić plany i to serduszko tak jej świeci i świeci (do melodii) i niuńka biegnieeee
) Więc mam nadzieję, że zakupiłaś model z serduszkiem ;-):-)
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Szkoda, że dzieciaki jeszcze nie umieją pisać listów do Mikołajaa macie już jakieś przecieki od Mikołaja;-) co sprezentuje dzieciom??![]()

mikimauro
Fanka BB :)
a macie już jakieś przecieki od Mikołaja;-) co sprezentuje dzieciom??![]()
TAK, ten sam prezent od trzech lat;-)

Dla Majki tefala kuchnie, Maxowi napewno uczniaczka i garnuszek na klocuszek,napewno jakieś proste zabawki max 2 szt.
Zuzia24
Fanka BB :)
konik jest super ale dla starszego juz dziecka. pamietam ze Zuzia tez dostala konika na swoje pierwsze swieta BN ale jakos jeszcze malo zainteresowana byla bo nie potrafila sie jeszcze na nim utrzymac ale potem to juz byl szalmy narazie nie mamy pomysłów, ale jedna babcia już konika na biegunach obiecała![]()

ja jeszcze nie wiem do konca ale list do mikolaja juz napisany i zabrany przez Samego Swietego wiec moze cos z niego przyniesie - lista okropnie dluga

dla maji myslalam o zabawce takiej co wyzuca pileczki w gore a dla Zuzi moze rolki?
no właśnie ja się zastanawiam co temu mojemu łobuziakowi kupić:-) i do tego mam chrześnice, która będzie miałą na święta 7 miesięcy i planujemy ją odwiedzić, więc prezent też by się przydało mieć. do tego chrześniak męża, lat 4:-)
dla czterolatka myśleliśmy o lego, konika dostał w zeszłym roku:-)
dla Weroniki nie mam żadnego pomysłu:-(
dla Matika to pewnie Mikołaj u jednych dziadków coś do ubrania zostawi;-) a od nas też nie wiem co. zastanawiam się nad tym szczeniaczkiem albo garnuszkiem? ale z drugiej strony nie wiem czy nie będzie już za duży na to?

dla czterolatka myśleliśmy o lego, konika dostał w zeszłym roku:-)
dla Weroniki nie mam żadnego pomysłu:-(
dla Matika to pewnie Mikołaj u jednych dziadków coś do ubrania zostawi;-) a od nas też nie wiem co. zastanawiam się nad tym szczeniaczkiem albo garnuszkiem? ale z drugiej strony nie wiem czy nie będzie już za duży na to?

ja myślałam o garnuszku na klocuszku albo jakieś inne duże lego.
Wczoraj młoda dorwała pudełko (takie na żywność) i cały dzień się nim bawiła, zamykała je i otwierała. Więc dlatego to lego.. żeby sobie mogła cosik poukładać ;-)
Wczoraj młoda dorwała pudełko (takie na żywność) i cały dzień się nim bawiła, zamykała je i otwierała. Więc dlatego to lego.. żeby sobie mogła cosik poukładać ;-)
reklama
Podziel się: