reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

larkaa - dzięki za info

Nimfii - do nas też wczoraj przyszedł kosz na zabawki i Mula , ale się zgrałyśmy :))) Póki co Mulę to ona próbuje złapać te kloci i się denerwuje,ze sąna druciku bo chceje wziąć do buzi więc się do nich schyla i je liże.

dzięki za info o promocji w lidl.

Tak a propos - jak ubieracie swoje dzieci na święta? Ja jestem nadal na etapie poszukiwania jakiejś fajnej sukienki.

pociąg cyrkowy, jak sie naciśnie na komin to wygrywa melodyjkę i jedzie, ale za jak się skonczy melodyjka to staje, znów przyciskasz i wtedy jest inna melodia, nie pamietam, chyba ze 4 rodzaje tej melodii, i jak podniesiesz kolcek na przyczepce to melodia leci klocek sie obraca ale lokomotywa stoi w miejscu.

co do perfum fahrenheit jest fajny, ale charakterystyczny, mąż używa opium - ale mnie duszą, kupiłam mu na dzień faceta Diesel fuel coś tam :) o tak wyglądają http://allegro.pl/item838792482_oryginalny_zapach_diesel_fuel_for_life_for_men_50m.html

a propos a same jakich używacie? Ja ostatnio prawie wcale ze względu na małą ale zazwyczaj coco mademoiselle, armani diamonds albo euphoria CK.

Mam pytanie, skąd zamawiałyście pchacza chcicco i stolik? Ja pisałam z zapytanie okoszty przesyłki do bestforkids z allegro ale juz od kilku dni nie ma odzewu :/

Ostatnia edycja:
reklama
femme to moj maly turla po podlodze ta zabawke i ma radoche :tak: wczoraj dostal jeszcze samochodzik i pociag i jak na razie tymi zabawkami sie tylko bawi :tak:

mary ja bardzo lubie meskie perfumy Calivin Klain Cool Water

Tak a propos - jak ubieracie swoje dzieci na święta? Ja jestem nadal na etapie poszukiwania jakiejś fajnej sukienki.
Ja się nie wysilam za bardzo i nic nowego nie kupuję - mam od chrztu pięką sukienkę, wystarczy tylko czerwone a nie białe rajstopki i body ubrać :-)

a propos a same jakich używacie? Ja ostatnio prawie wcale ze względu na małą ale zazwyczaj coco mademoiselle, armani diamonds albo euphoria CK.
M jest wierny od lat STR8 czarnemu, z kolei ja używam Dolce&Gabana Light Blue na zmianę zróżnymi słodkimi zapachami

Możecie mi polecić fajny perfum dla męża ?Ostatnio dostał na urodziny ale mi się nie podoba za bardzo :sorry: i chciałam mu kupic na swięta nowego a w sklepie wczoraj tyle tego na półce było :eek: że nie wiedziałam co wybrac

ja strasznie lubie Aqua Di Gio Armaniego- sa boskie i szczerze Wam powiem ze jak je czuje to odplywam.... (oczywiscie u meza :-p)

A co do ubioru. Miłosza ubiorę w spodnie i kamizelkę a pod spodem body wszystko w granacie i częściowo w bieli. Z chrztu nic nie mam bo nie chrzciłam jeszcze. Dopiero po nowym roku, bo terminy nie pasują i remont się przeciągnął.

Ostatnia edycja:
Jesli chodzi o perfumy to M od dluzszego czasu uzywa CK Euphoria lub Aqua Di Gio Armaniego,ja zdecydowanie wole ten pierwszy Natomiast ja jestem zakochana w D&G Light Blue i Hugo Boss Orange(moj najnowszy nabytek)mam tez Euphorie CK,ktora dostalam od W. na 21 urodziny i jakos nie moge jej zuzyc:-p

Natomiast ja jestem zakochana w D&G Light Blue i Hugo Boss Orange(moj najnowszy nabytek)mam tez Euphorie CK,ktora dostalam od W. na 21 urodziny i jakos nie moge jej zuzyc:-p
Hehe, widze, ze Lutowki maja podobne gusta:-p Ja juz jako nastolatka uwielbialam D&G, ale wtedy o oryginale moglam sobie tylko pomarzyc i kupowalam podrobki typu Dolce Lady;-) A sam zapach jest po prostu boski, delikatny, swiezy, dlugotrwaly, a co najwazniejsze rewelacyjnie dziala na Z.;-) wodze Go za nos:-D:-p A on od dluzego czasu uzywa czerwonej Lacoste, wiec chyba czas na zmine, chyba sprawdze tego Bossa;-)

A malemu kupilam na Swieta dwie koszle (kremowa w brazowa krateczke i bordowa), krawacik:-), kamizelke i pulowerek. Wzielam wiekszy rozmiar i mam nadzieje, ze beda jeszcze dobre na roczek:sorry: jeju, maluchy sa bossssskie w koszulkach.:-D Juz sobie to wyobrazam, tatus i syn:-p

reklama
A jesli chodzi o ubranie na świeta to mam dwie koszule z kolnierzykiem i do tego jakies spodnie mu zaloze.

Wczoraj przebralam malego za mikolaja bo dostal czapke mikolajowa od cioci :-) jak przerzuce zdjecia to wam pokaze fotki. Obiecalam ze malemu zaloze ta czapke w Swieta i zrobie zdjecie z prezentami pod choinka wiec chyba tez wezme mu czerwone spodnie i jasny swetrek aby mu zrobic a tym sejse zdjeciowa

Do góry