reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

mam na sprzedaz:
wozek Kaps3 uzywany tylko przez Filipa jakies 5-6 miesiecy ,nie zniszczony do wozka jest meskitiera (nowa), folia przeciwdeszczowa,parasolka w kolorze wozka, torba, wszystkie osłonki, gondola, cena150 w razie czego mam jeszcze fotelik z mozliwoscia wpiecia na wozek z osłonka na nozki i wkładka dla noworodka wiecej zdjec na meila :)

nawilzacz powietrza firmy sanico z 2 (1 nowym ) filtrami. ma funkcje jonizacji powietrza stan bdb-(za uzytkowanie) cena 70 zł :)

pogrzewacz do butelekmi słoików firmy Chicco,stan bdb- (za uzytkowanie) ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

Uploaded with ImageShack.us cena 35 zł

mam jeszcze laktator reczny firmy my baby zdjecia na meila :)

wysyłka wg cennika poczty polskiej lub odbiór osobisty w Poznaniu

zainteresowane mamy proszęokontakt na priv :)

reklama
Ja też używam frotte, ale myślałam może, że dla malca łagodnijsza będzie bawełna, ale skoro frotte też się sprawdza to nie ma problemu. Będę musiała poczytać o tych materacach, bo chcę dokupić do łóżeczka turystycznego i jak zwykle wybór taki , że szok:szok: Dzięki kochane;)

Taycia,superanckie te twoje ciuszkowe zakupki:)

Co do materaca to my mamy po Nati z tej firmy selen(kosztował koło 300zł niestety) takze teraz dokupimy tez taki bo dzieci muszą miec taką samą wygodę w spaniu. Także tańsze łózeczka a droższe materace-tak robimy.

Ja tez myśle Mucha o łózeczku turystycznym dla bliźniaków,bo kurcze przyanjmniej jak człowiek jedzie na wakacje to nie trzeba w piwnicy trzyamć dodatkowych łózeczek,strata miejsca i kasy. Mamy jedno z chicco ktore było dla Natki kupione,ale kurcze.ono nie ma regulacji wysokosci,wiec lipa,a schlac sie przez poł roku albo i lepiej...o NIE! juz mnie plecy bolą a co dopiero po takim treningu schylania do dziecka...WYKLUCZONE.

Ale faktycznie problem z wyborem tych łóżeczek....

CO do prześcieradła,to my uzywamy z IKEA z gumką i tez są dobre dla Nati:)

Natt, już kupiłam BeeBee. Jak szanowna Pani wyśle to zdam relacje, czy warte ceny;).
W każdym łóżeczku jest coś, co mi nie odpowiada.
Poziom wydaje się być niezbędny, ale ja dosyć szybko i tak obniżyłam.. co z tego jak moje dziecko zrobiło 2 tygodnie temu fikołka na plecy przez barierkę(z obniżonego dna) :|. A najlepsze jest to, że do łóżeczka wkładałam ją dziennie na 10 minut rano jak robię jej mleko, więc nie wiem skąd tak szybko załapała jak się 'wydostać'

kupiłaś MOJE łóżeczko ? ŁÓŻECZKO BeeBee KOJEC KOŁYSKA WIBRACJE UCHWYTY (1472373636) - Aukcje internetowe Allegro
patyk.gif

hehe daj znać bo jak będe miała "drobne" to też kupię :-D

Natt, już kupiłam BeeBee. Jak szanowna Pani wyśle to zdam relacje, czy warte ceny;).
W każdym łóżeczku jest coś, co mi nie odpowiada.
Poziom wydaje się być niezbędny, ale ja dosyć szybko i tak obniżyłam.. co z tego jak moje dziecko zrobiło 2 tygodnie temu fikołka na plecy przez barierkę(z obniżonego dna) :|. A najlepsze jest to, że do łóżeczka wkładałam ją dziennie na 10 minut rano jak robię jej mleko, więc nie wiem skąd tak szybko załapała jak się 'wydostać'

zdolna po mamie ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry