reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

pomarańczowy, tak wybrał Tomasz. Jak będzie brzydkie - będzie na niego, nie na mnie;) Uparł się, że wszystko lubię takie stonowane i że mam kupić wesołe;)
Ja bardziej zastanawiałam się między cappuccino a oliwką.

reklama
to daj znać jak przyjdzie koniecznie, nie zapomnij !
zastanawia mnie najbardziej ten przewijak bo wydaje mi się, że to najsłabszy punkt łóżek turystycznych a jest mega ważny dla mnie.

Marcelinaa, nie zapomnę:)
Szkoły są różne z przewijakami - jedni uważają, że to strzał w 10, inni że niepotrzebny wydatek. Ja należę do drugiej grupy. Żyję bez przewijaka i mam się całkiem nieźle, może zmienię zdanie:). A na BeeBee faktycznie nie wyglada chyba najlepiej:)

no ja z tej szkoły kochającej przewijak.. mam kilkanaście lat młodszego brata i jako przeszczęśliwa nastka musiałam się nim zajmować i przewijak znam nie tylko wizualnie lecz praktycznie.
:cool:

przy pierwszym nie miałam przewijaka co skutkiem były niewygodne przewijanie dziecka i ubieranie a także bóle kręgosłupa a przy drugim byłam szczęśliwa że ktoś takie cudo wymyślił korzystałam i było super teraz też nie zamierzam rezygnować z przewijaka

cokies, nie odczuwam szczególnego zmęczenia przez to, że przewijam na łóżku, zresztą można robić w pozycji siedzącej, poza tym moja przy przewijaniu dla zabawy nawiewa mi z podkładu na drugi koniec łóżka i się cieszy jak głupi do sera że mi znowu uciekła, więc z przewijaka pewnie by mi ciągle spadała:).
Rozumiem, że jest Wam wygodniej czy coś, mi nie przeszkadza brak. Zobaczymy jak będę miała teraz - może zmienię zdanie.

dziewczyny widzę że zakupy z wielkim rozmachem
a powiedzcie mi będziecie korzystać z rożków? bo ja się zastanawiam z tego względu że będzie jeszcze lato

reklama
ja mam drewniane lozeczko ,ale Mayka spala w nim do okolo roku ,bo pozniej wlasnie zaczela obijac sie o szczebelki albo przekladac nogi wlasnie i tak dziwacznie spala czasem:-Dprzelozylam ja do kojca i spi o niebo lepiej i spokojniej,ale ja mam duzy dom i jak dla mnie nie problemem jest miec i jedno i drugie:)priorytetem w rewnianych lozeczkach jest mozliwosc podciagania sie i cwiczenia miesni przez dzieci ,ale to juz pisalam kiedys...
przewijaka tym razem nie mialam ,ale nie byl to dla mnie problem...

moja kolezanka ma ten podwojny wozek abc disign i sobie bardzo chwali...jak dla mnie ok tylko ta waga....
ja mam ten safety first jeden za drugim i ten mi wystarczy,wazy 13,5 kg i jak dla mnie ok,dlugoscia tez nie przekracza standardowego wozka i prowadzi sie dosc lekko,ale wedlug mnie ma tez i minusy.....ale to jak kazdy wozek chyba

strasznie nie podobaja mi sie wozki phil i teds....wedlug mnie jedno z dzieci jezdzi tak jakby w koszu na zakupy
moje kolezanki narzekaly ze te malenstwa to byly za bardzo pionowo ulozone w nich.....

zaraz znajde linka do wozka ktory podobno jest i lekki i bardzo dobrze sie prowadzi ,ale jest jeden kolo drugiego

aha i rozek tez mam,....dla wszystkich moich dzieci mialam:)maluszki bardzo uspokajaja sie jak sie je tak obcisnie i opatuli zwlaszcza w pierwszych miesiacach:) przypomina im to bycie w brzuszku a tam pod koniec juz maja naprawde malo miejsca

Do góry