reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Devi śliczne to łożeczko, tez sie zastanawialam i pewnie jakbym miala oddzielny pokoik dla maleństwa to bym je wzieła bo wzory sa bardzo fajne.
A ja nie moglam sie powstrzymać, długo sie zastanawiałam czy licytować, bo cena troche spora, ale sukieneczka nowa z metka i podobne widzialam kiedys w Zarze kids za 129 zl wiec w końcu nie mogłam i uleglam czarowi tej sukienusi ;)):confused::-D
BABY BOUTIQUE Sukienka Bombka + Bolerko NOWA 74 (1604340489) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Devi śliczne to łożeczko, tez sie zastanawialam i pewnie jakbym miala oddzielny pokoik dla maleństwa to bym je wzieła bo wzory sa bardzo fajne.
A ja nie moglam sie powstrzymać, długo sie zastanawiałam czy licytować, bo cena troche spora, ale sukieneczka nowa z metka i podobne widzialam kiedys w Zarze kids za 129 zl wiec w końcu nie mogłam i uleglam czarowi tej sukienusi ;)):confused::-D
BABY BOUTIQUE Sukienka Bombka + Bolerko NOWA 74 (1604340489) - Aukcje internetowe Allegro

świetna !

ach te ubranka dla dziewczynki...mam do nich słabość :)

czy ten produkt Nivea bedzie dobry dla malucha??
548_1.jpg

Ostatnia edycja:
biedroneczka super sukienusia;-)
devi - ja przy Wiki używałam też kosmetyków NIVEA. Niewiem jak inne dziewczyny ale ja na początku kąpałam Wiki w samej wodzie i myłam ją mydłem (główkę też). Takie kąpanie trwało pare minut więc nie chciało mi się wlewać płynu do kąpieli a jak ją myłam to chciałam poczuć mydło w ręce i wiedziałam, że ją myję. Później jak już siedziała dłużej się kąpała i bawiła to wlewałam jej płyn do kąpieli i myłam główkę szamponem. Ten płyn jest oczywiście dobry ale tak na później wcześniej się nie opłaca - sama obadasz w "praniu":-)

devi, używam go teraz i jestem b. zadowolona, wcześniej używałam też takiego 2w1 ale z oliwką (trochę droższy) i już po kąpieli nie używałam oliwki dla Li, a miała mega mięciutką skórę, jak zmieniłam na ten to zauważyłam różnicę w jej skórze (troszkę mniej 'mięciutka') i przecieram ją delikatnie oliwką nivei i efekt ten sam w sumie.

sylvi- a jakie mydło używałaś?? To w kostce Nivea?? I potem jeszcze jakas oliwke czy nie trzeba??
mucha- ta nivea z oliwka to cos takiego
3120342cb29c61faadb9d5d.gif

devi, tak właśnie to:). Byłam baaardzo zadowolona. Tylko, że mi oliwka zalegała w szafce i kupiłam to co wcześniej pokazywałaś, żeby zużyć oliwkę i tak już mi zostało. No i teraz więcej trochę wody leję (więc nieco więcej płynu) i względy ekonomiczne wzięły górę.

Biedroneczka-piękna ta sukienusia -dosłownie Boska :tak:
Devi-ja kupiłam właśnie ten sam płyn do kąpileli z szamponem 2w1 NIVEA-i myślę ,że będzie spoko:tak:.Wogóle wszystkie kosmetyki kupiłam tej firmy tzn.nie ma co szaleć ja kupiłam właśnie ten szampon z płynem 2w1,puder i jeszcze dokupię oliwkę lub balsam nie wiem co lepsze-doradźcie?????

Zawsze można wlac troche plynu i troche oliwki do kąpieli i tez wtedy nie trzeba dodatkowo smarowac po kapieli niczym innym:). Jedyny minus tych płynów z oliwkami i samodzielnie robionych miksów to tłusta wanienka...no ale i tak powinno sie ją myć po kazdym uzyciu,wiec...
Nadrobiłam wasze zakupowe szaleństwa. Cudne rzeczy dziewczyny:) pokupowałyscie

reklama
natt, nie wpadłam na to! genialne! :-D :-D Mężuś i tak po każdej kąpieli myje wanienkę, więc nie robi;). A tak zużywam niepotrzebnie płatki kosmetyczne(bo na nie nalewam trochę oliwki i delikatnie przecieram, żeby dziecko tłuste nie było). Normalnie dzisiaj będzie rewolucja:-D

Do góry