Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dla kolezanek z bb mam rabat NA WSZYTSKO 5%!!!! wystarczy,ze napiszecie do mnie na maila ze jestescie z bb a rabat zostanie doliczony przy koncowych zakupach!Juz wiele z Was było zadowolonych...na prosbe zainteresowanych moge dac namiary na te z Was,które juz u mnie kupowały...zachecam tez do obejrzenia moich komentarzy na allegro
zapraszam serdecznie,mam jeszcze kilka rzeczy do sprzedania!
co do pościeli ja mam dla synka feretti jestem bardzo zadowolona zarówno z wypełnień jak i poszewek, mój synek jest astmatykiem i wszystko często pierzemy żeby go nie alergizowało
przed chwilka oglądałam tą pościel, jest śliczna, myślałam, że jeśli jest antyalergiczna to będzie zwykła pościel, a jest na prawdę słodziutka, chyba się nią zdecyduję,dzięki
chwila chwila zgadzam się na bliźnięta a ten potrójny wózek tak samej sobie na pocieszenie że zawsze mógł być większy ))) mój syncio odkąd skończył dwa latka nie korzysta z wózka ))
Pościel naprawdę świetna i po czterech latach prania i użytkowania wygląda idealnie
Ja pościel taką małą dostałam, ale długo Aniela spała po kocykiem, bo cieplutko w domu. Teraz to już myślę, żeby jej zwykła poduchę sprawić i kołdre, jak będziemy ją przeprowadzać do innego łóżka.