reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
też myślę, że 10 tetrowych to minimum, ale potem już zależy od dziecka i od tego kiedy z nich korzystamy :)
Ewa - super to łóżeczko ale i cena też super :) Pieknie będzie w pokoiku wyglądało :)

Co do materacyka jakoś też nie jestem przekonana do gryki, np u dzieciaczków gdzie w rodzinie występuje alergia to takie "trawy" mogą uczulać, ale to moja własna teoria. Miałam dla Igora taki ale właściwie na palcach jednej ręki mogę policzyć ile razy spał w swoim łóżeczku heh. Teraz kupię lateksowy. Wydaje mi się, ze warto zainwestować

reklama
Dlatego napisałam o tej gryce.. aż mi się niedobrze zrobiło:baffled: Na pewno już nie kupię takiego materaca. W ogóle podobno coraz więcej producentów odchodzi od tej gryki właśnie przez takie akcje. Ona absorbuje wilgoć i niestety złe warunki przechowywania i zaraz się w niej roi od larw.. fuuuuj

Pytanie do dziewczyn, które używały podkładów hartmanna - jaki rozmiar był dobry? Bo widzę i midi i maxi?

te maxi są duuuże, ale wiesz to chyba tez indywidualnie od kobiety zależy. Ale są fajne, bo nie są jak książka telefoniczna (chyba z belli takie były). Są długie i szerokie, ale nie meeega grube.

Fuuuuj przeraziłyście mnie tymi robalami. Aż musze zobaczyć materacyk który mam i jak tylko coś zauważę wyląduje w kontenerze. Bleeeee, aż mną trzepie....

Ewusia - świetne to łóżeczko!!!!

Sokoju miałam Absorgyn poprzednio i one właśnie z tych grubych. Jak nasiąkły trochę, to czułam się, jakbym narobiła w gacie - nie znam uczucia, ale pewnie podobne:-D Czyli pewnie kupię jedne większe i jedne midi, a potem to już podpaski nocne i damy radę;-)

Czesc :-) szalejecie z zakupami :-D Ewusia łóżeczko pierwsza klasa:tak: a z tymi materacami to faktycznie masakra :no: dobrze ze piszecie o takich rzeczach;-) . Pisałam Wam kiedys ze mam wozek po corce, i stwierdziłam ze on jest bardzo ciezki a ja schodów mam do pokonania 46:-D i stwierdziłam ze tem wozek bede miec w mieszkaniu a na spacery kupiłam taki NOWOSC 3W1 WÓZEK BABY MERC SOLAR 2 + GRATISY - Babymerc . Powiem Wam ze juz nie moge sie doczekac :-D:-D:-D:-D

Dla mnie też drogie i nie lubię tych łóżeczek z dwiema ścianami takimi pełnymi.:no: Na szczęście łóżeczko już mam po Klaudii i nie muszę szukać;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry