emyly
Fanka BB :)
też myślę, że 10 tetrowych to minimum, ale potem już zależy od dziecka i od tego kiedy z nich korzystamy 
Ewa - super to łóżeczko ale i cena też super
Pieknie będzie w pokoiku wyglądało 
Co do materacyka jakoś też nie jestem przekonana do gryki, np u dzieciaczków gdzie w rodzinie występuje alergia to takie "trawy" mogą uczulać, ale to moja własna teoria. Miałam dla Igora taki ale właściwie na palcach jednej ręki mogę policzyć ile razy spał w swoim łóżeczku heh. Teraz kupię lateksowy. Wydaje mi się, ze warto zainwestować
Ewa - super to łóżeczko ale i cena też super
Co do materacyka jakoś też nie jestem przekonana do gryki, np u dzieciaczków gdzie w rodzinie występuje alergia to takie "trawy" mogą uczulać, ale to moja własna teoria. Miałam dla Igora taki ale właściwie na palcach jednej ręki mogę policzyć ile razy spał w swoim łóżeczku heh. Teraz kupię lateksowy. Wydaje mi się, ze warto zainwestować
Na pewno już nie kupię takiego materaca. W ogóle podobno coraz więcej producentów odchodzi od tej gryki właśnie przez takie akcje. Ona absorbuje wilgoć i niestety złe warunki przechowywania i zaraz się w niej roi od larw.. fuuuuj
Czyli pewnie kupię jedne większe i jedne midi, a potem to już podpaski nocne i damy radę;-)
a z tymi materacami to faktycznie masakra
dobrze ze piszecie o takich rzeczach;-) . Pisałam Wam kiedys ze mam wozek po corce, i stwierdziłam ze on jest bardzo ciezki a ja schodów mam do pokonania 46