reklama

Zakupy majóweczek

reklama
zielony fajny,ale fioletowy jeszcze fajniejszy:-) dla mnie czarne wózki zdecydowanie odpadają,jakoś mi się kojarzą z jeżdzącą trumną:szok:

:-) no z trumna nie skojarzylam :P Szary wydaje mi sie dosyc praktyczny i nawet elegancki, jesli w ogole mozna tak wozek okreslic. Jakos fioletu nie bralam wcale pod uwage ale teraz coraz bardziej mnie do niego ciagnie, nie wiem jak moj malz, ale w koncu to ja glownie bede operatorem wozka :P

A nam właśnie przyszła komoda kapielowa z przewijakiem na kółeczkach w ślicznym zielonym kolorze!! aaaa jaki piękny kolor :-):-) i własnie mój tata z moim A. ją składają :-)

joasia - ja miałam do wózka tylko parasolkę w żywozielonym kolorze... i faktycznie meszki jakieś ją czasem obsiadały... Wózek akurat miałam cały czarny - bo w połączeniu z kolorowymi dodatkami typu właśnie parasolka, kocyk, jakieś zabawki wiszące - wydaje mi się po prostu elegancki.. a przy tym mega praktyczny. Ale tez kilka osób było zdumione, że taką "trumienkę" wybieramy... o gustach się nie dyskutuje ;-)

mavika, sliczny wozek wybraliscie, fajne te teczowe wstawki i widze ze konstrukcyjnie jest prawie taki sam jak moj wybor. Podoba mnie sie w jaki sposob rozwiazali problem moskitiery na gongoli, nie potrzebujesz dodatkowej.

Olga masz racje, duzo zalezy od dodatkow, a teraz takie kolorowe cudne zawieszki i zabawki robia specjalnie do wozkow. Przez te glupie robaactwo :P coraz mniej ten zielony do mnie przemawia, ach te dylematy :-)

joasia no, wiem, w ogóle jest fajnie rozwiązany ma duże wyposażenie, wszystko czego szukam i jest niedrogi.

co to tej zieleni też słyszałam o muszkach. To samo z żółtym kolorem.

mavika mnie tez chodzilo o to zeby nie dokupowac niczego tylko zeby bylo w komplecie, bo to sie tak mowi grosz do grosza i wychodzi wiecej niz te calkiem wyposazone. Tu mam link gdzie widac wiecej co w sklad wchodzi i jak sie sklada. Tez patrzylam na oslone przeciwdeszczowa, moskitiere, u mnie kosz jest przykryty co sie rzadko spotyka a calkiem praktyczne to jest jak pada. I rozmiar gondoli tez wazny, bo te nasze wybrane maja sporo miejsca w srodku, wiec nie trzeba sie martwic czy dodatkowy kocyk czy spiworek wejdzie.
3 in 1 Pram Pushchair Buggy Car Seat Stroller Premium Quality Travel System New | eBay

reklama
joasia - mi się ten z szarym bardzo podoba :tak:My po Antku mamy taki:
black.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry