• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy majóweczek

Ja nie przewiduję dodatkowej torby dla małej. Będzie miała taką od wózka. Koniecznie przekładaną przez ramię.
Poprzednio miałam taką z bajerami i nic z tego się nie przydało.

reklama
Dokładnie, ja mam taką z wózka, bez bajerów, po prostu torba z wielką kieszenią i w środku jakieś tam dodatkowe przegródki. Jeśli potrzebne Ci to będzie tylko na spacery, to na pewno taka zwykła wystarczy :tak:

ja tez zwykla torbe bede miala, z synem mialam specjalna dla dziecka z tysiacem przegrodek i takim sziki miki i tak naprawde nic tam mi nie pasowalo... teraz zwykla torbe

Polecam kocyki z Babyono mam dla córki taki i piorę go średnio raz w tygodniu bo moja córka nie rozstaje się z nim już 2 lata i nadal wygląda jak nowy! Teraz dla Miłosza też kupiłam właśnie kocyk Baby ono.
a co do torby to ja tym razem zainwestuję w porządną o taka planuję kupić Torba Dash - SkipHop.pl bo miałam przez te 2 lata już trzy jakies zwykłe torby i kazdą szlak trafił pierwsza była nie praktyczna nic tam nie mogłam zmieścić w drugiej się zapięcia połamały, a kolejna popruła cała :/

kupiłam torbę ;) taką nie za wielką i bez bajerów, ale ma termo-piórnik na butelkę i mała mate do przewijania w terenie ;) Jak przyjdzie to spakuje mała do niej ;))
Zawiesiłam się - zrobiłam pranie i policzyłam zwykłe body Lary, takie najprostsze, bez nóżek i z krótkim rękawkiem Masakra pogubiłam się przy 30stu!!

reklama
To i ja się pochwale powozem dla małej. Wózek firmy offspring, kolor krwiście-czerwony ale na zdjęciu wyszedł jakos blado i wpada w róż, w rzeczywistości kolor jest intensywny i ciemny
Zadowolona jestem z ogromnej gondoli. :-)
Jak widac torby brakuje więc także ja planuję dziś pobuszowac po sieci w poszukiwaniu odpowiedniej.
wózek.jpg

Załączniki

• wózek.jpg
    wózek.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 115

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry