• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy majóweczek

reklama
laru28 kawał był, ale tylko pod względem długości, bo ważył 3640 g - chudzinka straszna:-D
Ale ja mam 180 cm, Małż 186, więc jest po kim :tak:
Aha i faktycznie nie warto kupować dużo ubranek w najmniejszych rozmiarach, bo tak, jak pisała Zapominajka - dzieci strasznie szybko rosną i niektóre ubrania nie będą założone nawet raz.

ja teraz jestem na etapie szukania oprawek okularów dla mojej 8 latki,dylemat bo upatrzyła sobie barbie,one kosztują 300-400zł,do tego szkła,tylko żeby chciała nosić muszą jej się podobać,ale teraz jest w 3 klasie więc jeszcze dzieci,a zaraz czwarta klasa,zmiana środowiska bo szkołę zmieniamy i już te barbie mogą być za dziecinne :(

noirel ja 2 lata temu kupiłam mojej (wtedy) 10 latce takie
hkmm035c01.jpg i dałam za nie 249 zł (szkła to osobna sprawa) ale mała jest bardzo zadowolona, do tej pory w nich śmiga. (model HELLO KITTY HKMM035 Noir C01)

Rzeczy w smyku są naprawdę dobrej jakości tylko ta cena, gdyby nie mama męża pewnie w życiu byśmy tam nie zajrzeli. Dziś kupiliśmy w Tesco body z dł. rękawem na przecenie 3 za 31zł i pajacyka na wyprzedaży w osiedlowym za 15 :D ale spodnie ciążowe są strasznie drogie :( możecie mi poradzić jak radzicie sobie z doborem dolnej części garderoby? Bo kupiłam na razie 1 dżinsy w C&A, ceny są nieziemskie ok.150 za parę (dobrze że została ostatnia para z rozmiarem 36 i przecenili na 90 bo bym wyszła z niczym)

Moja córka miała 56 cm i nosiła ciuszki te 0-0 newborn bo 56 czy 0-3 było wszytsko na nią za duże ale to przez chwilę tylko. Ogolnie miałam z nia problem że wszystko było za szerokie na tego mojego "szczypiora" tak lekarz ja nazwał jak mi ją wyciągneli bo była długa i chuda 2,750.
Wczoraj kupiliśmy od znajomych fotelik Maxi Cosi Cabrio fix z bazą Iso fix za 500 zł

reklama
problem w tym, że nie mogę kupować w internecie - jestem dość niewymiarowa (pokaźny tyłek i mocne uda w porównaniu do reszty ciała) i nawet kobity w sklepie zawsze się mylą określając mój rozmiar. Myślałam o legginsach, ale w Opolu nie mogę znaleźć porządnego sklepu z odzieżą ciążową

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry