Kasienkadg
Fanka BB :)
Ja tez jestem w lesie z torba do szpitala. I dla malego tez mi duzo brakuje jeszcze. Musze sie zebrac w sobie i po trochu zaczac zamawiac...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Elektroniczne termometry chyba nigdy nie mierzą dokładnie co do jednej kreseczki gdy dokonamy kilku pomiarów pod rząd. Wydaje mi się że w pupci zawsze będzie wyższa temperatura niż na czole, to w końcu wnętrze ciała, a skóra ochładza się pod wpływem warunków zewnętrznych. My po prześledzeniu komentarzy wybraliśmy termometr Kardioline KL80. Oczekuję na przesyłkę, jak wypróbuję to dam znać.
Co do torby do szpitala to ja też nic nie mam. Z grubszych zakupów został nam jeszcze wózek i laktator z całym majdanem do niego. Tak to wszelkie kosmetyki, pieluchy, chusteczki, i inne do pielęgnacji malucha, koszule do szpitala, prześcieradła, podkłady itd jeszcze do kupienia. Ale chyba w kwietniu kupię wszystko na raz od jednego sprzedającego którego mam na oku na allegro.
A dziś przyszedł przewijaczek z wanienką. Łapska porysowane, palce bolą, ale skręciłam![]()
Jedyne co mam do tej pory to już komplet ubranek, przewijak z wanienką i płyn do kapieli i tyle....