Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ależ ja Wam zazdroszczę tych zakupów:-) ale ale jeszcze max miesiąc i ja będę szaleć zakupowo:-) ba do maja mam ambitny plan zrobić jednak tą sypialnie więc przed nami kupno mebli, łóżka itp:-) nie wiem czy podołamy z finansami ale obsrytkam się, żeby dać radę:-) póki co żyjemy nadzieją
ullana mam taką samą kołyskę tylko całą biała z tego co wiem to się przydaje do ok 3 miesiąca - zalezy jakie duże dziecko...
Do nas dziś kolejny kurier dotarł, rezultat zakupów taki że jutro albo pojutrze jedziemy do ikei po komodę bo nie mieści się...
Dokładnie, na początku nie chlapią;-) My też mamy taki stojak (trochę przerobiony przez mojego M, żeby było wyżej) i kąpaliśmy w pokoju. Dopiero po czasie przenieśliśmy się do łazienki.
A do mnie w końcu przybyła składana wanienka flexibath czy ja to się tam nazywa. Udało mi się kupić za grosze (nowa 140 zł). Jest duża a po złożeniu prawie nie zajmuje miejsca wiec mogę ją trzymać za pralka. Małe mieszkanko mamy i każda oszczednośc miesca jest na wage złota.