Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wiadomo ,że można się bez tego obyćElizka Tomek też nie chodziAle jakoś przy Hani obyłam się bez tych bajerów(nakolanniki też fajne) i nie pamietam żeby podczas raczkowania kiedyś się przewróciła
![]()
Ale wiadomo..jakbym miała więcej kasy to pewnie skusiłabym się na takie rzeczy![]()
ale lubimy bajery
tym bardziej,że są przydatne ,bo strasznie śliskie mamy podłogi i Gabryśkowej nogi we wszytskie strony się rozjerzdżały
;-)wiadomo ,że można się bez tego obyćale lubimy bajery
tym bardziej,że są przydatne ,bo strasznie śliskie mamy podłogi i Gabryśkowej nogi we wszytskie strony się rozjerzdżały
;-)

latem pójdzie na ogródek a do domu kupimy pięknego ,drewnianego konia na biegunach
;-)a z zakupu pchacza zrezygnowałam..Gabi ma dużo grająco migających zabawek jużDziewczyny a co myslicie o takim pchaczu?
Interaktywny Kolorowy Pchaczyk-dla maluszków (1265430907) - Aukcje internetowe Allegro
Dziewczyny zreszta pisały,że średnio się te pchacze sprawdzają na tym etapie bo za szybko jeżdżą ;-) dlatego kupiłam taki wóżeczek BOIKIDO co linka wkleiłam..jest i pchacz i miejsce na zabawki
i nie jedzie tak szybko