Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mea ja od wczoraj startuje z prankiem ! Lepiej jak wyschnie na dworze niz pozniej w zimie bedzie sie kisic w domu!no wlasnie musze kupic proszek dla dziecka bo musze zaczac prac te ciuszki co s na strychu![]()
mea ja od wczoraj startuje z prankiem ! Lepiej jak wyschnie na dworze niz pozniej w zimie bedzie sie kisic w domu!

No wlasanie o proszkach wczesniej pisalam , zeby robic to jednym aby wiedziec pozniej wrazie uczulenie ze to on! I masz racje to samo tyczy sie kosmetykow.Co do proszków- nie ma wiekszego znaczenia którym będziecie prały ubranka, najważneijsze żeby wszystkie ubranka dla dzidzi prać w takim samym proszku i jednym płynem, w razie uczulenia będziecie wiedziały na co
No i to samo dotyczy kosmetyków dla maluszka, wszystkie musza być jednej firmy, często zdaża się że dzieciaczki jakis kosmetyk uczula, jak nie będzie tej samej serii i firmy będziecie główkowac na który, a tak zawsze łatwiej wyeliminowac alergen.
Hehe niedokładnie czytałam, skoro to samo powtórzyłam;-) Wybaczcie;-) No ale powtórzyć nigdy nie zaszkodziNo wlasanie o proszkach wczesniej pisalam , zeby robic to jednym aby wiedziec pozniej wrazie uczulenie ze to on! I masz racje to samo tyczy sie kosmetykow.