asioczek
Fan(ka)
My mieliśmy na receptę w pewnym momencie maść pośladkową koszt chyba 5 zł za całe pokaźne pudełko gdy Maja się na pieluchy uczuliła.
Saly z zakupów kosmetycznych przy niemowlaku im mniej tym lepiej mniejsze ryzyko alergii. Mąkę ziemniaczaną w przypadku problemów z odparzeniem polecam sama przetestowałam
jeżeli masz chwilowy przyrost gotówki możesz zakupić dla siebie:
Podkłady Belli - 2 - 3 opakowania są to wielkie i chłonne podpaski - niezależnie czy poród SN czy CC są potrzebne, zapas podpasek normalnych oraz wkładek
wkładki laktacyjne
tantum rossa (ok 3 saszetek), woda utleniona do przemywania rany - zawsze cos się znajdzie,
majtki siateczkowe po porodzie aby mieć lepsze wietrzenie strategicznych rejonów, biustonosz do karmienia a nawet 2.
Saly z zakupów kosmetycznych przy niemowlaku im mniej tym lepiej mniejsze ryzyko alergii. Mąkę ziemniaczaną w przypadku problemów z odparzeniem polecam sama przetestowałam
jeżeli masz chwilowy przyrost gotówki możesz zakupić dla siebie:
Podkłady Belli - 2 - 3 opakowania są to wielkie i chłonne podpaski - niezależnie czy poród SN czy CC są potrzebne, zapas podpasek normalnych oraz wkładek
wkładki laktacyjne
tantum rossa (ok 3 saszetek), woda utleniona do przemywania rany - zawsze cos się znajdzie,
majtki siateczkowe po porodzie aby mieć lepsze wietrzenie strategicznych rejonów, biustonosz do karmienia a nawet 2.
. Nie wiem jak to zrobimy. Ja mam o tyle komfortową sytuację że wspierają nas (równiez finansowo) moi rodzice. Ja po przeprowadzce (więc za około miesiąc) zacznę kupować różne rzeczy już na dobre. Staram się też (co tez może wydać się śmieszne) ale takie rzeczy jak rogal do karmienia czy rożek dla maluszków uszyć sama - przeliczyłam i wychodzi dużo taniej. Więc nie jesteś sama...
:-). Powiem Wam z doświadczenia, że mnie rożek kompletnie się nie sprawdził i uważam go za zbytek w wyprawce podobnie jak rogal do karmienia. Same zobaczycie, że dzidiza w domku bedzie chciała szybko jak najwięcej wolności posmakować, a w razie czego można w kocyk zawinąc - efekt ten sam