Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tak mysle,ze sa zorientuj sie w lidlu bo tam je dorwalam.Podobno buty z lidla sa bardzo dobretu o nich nawet w tv mowia co by ludzie sie nie bali i to lekarze.
Super kuchnia i żarełko hehe a jakie tanie
A ja myślę czy małemu nie kupić w końcu szczeniaczka uczniaczka na Gwiazdkę ale czy on już nie za stary na to
Kurcze, a wiecie za ila kupilam ta kuchnie? za 60 zeta.
Podobala mi sie wczesniej na allegro, ale uznalam, ze moze jeszcze za wczensie, ze zajmie duzo miejsca itp i kupie cos innego, ale wyskoczylam do hippermerketu po pampersy i jak ja zobaczylam w takiej cenie to bez wahania wzielam.
Zastanawialam sie czy nie wziac wszystkich na handel jak po tyle na allegro chodza hehe ;-);-)
A czy nasze dzieci nie sa za duze na uczniaczka? Viki zna juz wszystkie czesci ciala, wiec funkcja edukacyjna odpada ;-) No, chyba ze nauczy sie piosenek