Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczynki same macie cudeńka dla swoich skarbów wiec spokojnie moja mała wszystkiego nie
założy ;D sama bym tyle nie kupowała bo też mnie nie stać ale skoro babcia sie upiera ja nie protestuje jejku świeta za rok to bedą cudne niektóre nasze szkraby bedą już na czworaka chodziły inne pewnie już
całkiem całkiem poradzą sobie na dwóch nóżkach ale cudnie bedzie pierwsza gwiazdka i Mikołaj !!! ;D
Blond on ma dopiero 5 miesiecy skończone mały bobo z niego ale jaki cudny, jak sie urodził
to już wiedziałam że jestem w ciąży.. to siostrzeniec mojego męża!
A ja to jakoś nie mogę. Chyba za wrażliwa jestem. Jak dotykam tych maleńkich rzeczy, które mam, rozpinam guziczki czy coś to od razu ryczę ze wzruszenia, chlip, chlip
Ja dzisiaj byłam w sklepie gdzie mebelki zamówiliśmy i do zamowienia dołożyliśmy pościel dwa komplety
jeden różowy piękny, z baldachimem i rożkiem drugi kremowo-żółty już bez rozka bo jeden chyba wystarczy
jak odbiore mebelki i pościel to wszystko pięknie ubiore i sie bede chwalić ;D