reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy :-)

reklama
Magduska piękny płaszczyk gdzie kupiłaś ?

Dynia powiem tak dobrałaś sobie super komplecik ja mam zawsze mega problem z czapkami bo wyglądam w nich jak jajo ;-) ;-)

Tetka kanapka śliczna kolorowa i funkcjonalna!

W Krakowie w Galerii Krakowskiej kupiłam fajne buciki wygodne, ciepłe i niedrogie!
Jak znajde czas to cykne foty!

bild7759dz5.jpg
bild7763qs8.jpg
a to moje zakupy z polski

kurtka dla mnie
bild7791rw8.jpg

kurteczka - futerko dla emilki
bild7792db9.jpg

buciki od cioci z austrii
bild7790er3.jpg

czapeczka i szalik
bild7790er3.jpg

spodnie
bild7768me0.jpg

bild7769an6.jpg

spodnie dla emilki , ale na 92 i czapka dla mauricea
bild7770ju0.jpg

to kupilam juz tutaj , znowu mi emilka ze sodni i bluizek troszke powyrastala a i tak wiecej rzeczy kupilam na 86 moze na wiosne bedzie dobre hihihi
bild7788cp5.jpg

bild7783ko7.jpg

bild7785ps3.jpg

bild7784ce9.jpg

bild7760al0.jpg

Heh Blond a Ty kochana jak zwykle hurtowe zakupy :-) ale jakie śliczne, dwie różowe bluzeczki z pierwszego i drugiego zdjęcia mamy takie same ;-) Twój płaszczyk mniami czekoladowy śliczny :tak:
Ola dziś dostała od babci śliczny kombinezonik na zimę jutro strzele foty!

blond super zakupki kochana :-) Ty to szalejesz.
Ja kupiłam Michałkowi puzzle piankowe ale tak śmierdzą chińskimi kapciami, że szok:-D

Blond swietne zakupy. Dzieciaczki moga sie stroic:-)
Twoja kurtka bardzo mi sie podoba, ostatnio ten kolorek wpadl mi w oko. Zaprezentuj sie nam w niej.
Sliczne te spodenki z kwiatkami dla Emilki. Wszytskie ciuchy super!

No Karolla, nozki Ci nie zmarzna. I bedziesz mogla swobodnie zalozyc sobie SAMA te buty...jak sobie przypomne poprzednia zime i jak Dawid musial mi zakladac kozaczki, heheh
Fajne te kozaczki.

Olci buty tez swietne...ogladalm podobne dla Marcela, tylko, ze nie rozowe;-) , ale nie ma rozmiaru... wszystkie sie zaczynaja od 20, a na rAzie to akuracik jest 18. Ale chyba kupie ta 20, nozka urosnie, a zima sie jesczze gruba skarpetke zalozy.

Zabawki extra.

reklama
Do góry