reklama
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
super zakupy dziewczyny ja w sobote jade po plaszcz albo kurte sama juz nie wiem fiola dostaje z jedej strony potrzebuje wygodna kurte na spacery a z drugiej elegancki plaszczyk na zime...masakra dobrze ze kozaki sie uchowaly..
Młodemu kombinezon tez kupie mam nadzieje w sobote...a co do butow moj teraz 20 stki nosi wieksze sa ale posluza dluzej poza tym kozaki tez wieksze biore i skaweander zeby do poczatku marca starczylo bo z tego co widze njzimniej bywa w styczniu i lutym ....
Asia w zeszlym roku to mial nam kto zakladac buty..byla wymowa fajna ;-) a powaznie ciesze sie ze teraz bede normalne kozaki nosila a nie o numer wieksze...noi SAMA JE ZALOZE
Młodemu kombinezon tez kupie mam nadzieje w sobote...a co do butow moj teraz 20 stki nosi wieksze sa ale posluza dluzej poza tym kozaki tez wieksze biore i skaweander zeby do poczatku marca starczylo bo z tego co widze njzimniej bywa w styczniu i lutym ....
Asia w zeszlym roku to mial nam kto zakladac buty..byla wymowa fajna ;-) a powaznie ciesze sie ze teraz bede normalne kozaki nosila a nie o numer wieksze...noi SAMA JE ZALOZE
blond
mama dwoch urwiskow
taka bramke zrobilam z kupionych drzwiczek w obim bo gotowe przegrody zsa za szerokie do naszej kuchni

blond
mama dwoch urwiskow
dzieki dziewczyny
karolla kozaki sliczne , a buciki olci przesliczne , kombinezon i zabawki super a ze stolika bedziesz bardzo zadowolona , bo tez mamy podobny jeszcze po mauricesie
taki
karolla kozaki sliczne , a buciki olci przesliczne , kombinezon i zabawki super a ze stolika bedziesz bardzo zadowolona , bo tez mamy podobny jeszcze po mauricesie
taki

Aska K
Mama Marcelka:)
Mieu by sie barzy podobala ta pierwsza....bo wieksza
A wiesz Myfa, ze teraz juz nie ma takiej mody, coby butu musialy byc w tym samym kolorze co torebka...albo raczej torebka co buty.
Chciaz sama lubie sie tego trzymac
A wiesz Myfa, ze teraz juz nie ma takiej mody, coby butu musialy byc w tym samym kolorze co torebka...albo raczej torebka co buty.
Chciaz sama lubie sie tego trzymac
Aska K
Mama Marcelka:)
Robilas zdjecia w sklepie?
reklama
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
wiem ze nie ma takiej mody , dlatego zastanawiam sie czy brazowej nie wziasc...a co do wielkosci to ta druga jest pojemna bardzo, zdjecia torebki sa z allegro...musze kupic jakas bo jestem bez torebki u rodzicow poprezdnia szlak trafil ..
Podziel się: