reklama

Zakupy :)

C&A ma drogo on-line, ale w sklepie stacjonarnym jest troszkę więcej ubrań, może jeszcze zimowa kolekcja i duuużo przecen. Spodnie, które kupiłam kosztują on-line 179zł, a ja dałam 69,90zł.

P.S.
Chciałam dodać link, ale nie działa :(

Ostatnia edycja:
reklama
grunt zeby sobie kalkulować... za zaoszczędzone można dokupić wiecej:P

Przesyłka w HM w uk bez wzgledu na ilosc Ł3,90. i juz dzis dostałam maila ze pakuja. Nawet nie chcą płatności odrazu. Dostanę fakture do domku:) i 20 dni termin płatności.
Nie wspomne że mogłam wybrać płatnosc na raty:P chyba przesadzają.

U nas to samo z h&m onlinowym- a dotego wysylaja mi kody rabatowe i do kazdego zamowienia mozesz sobie wpisac kod- i zazwyczaj wychodzi mi bez kosztow przesylki- bo kod wsyztko niweluje:) rachunek miesieczny wsytawiaja a platnosc to do 30 dni wiec spoko loko:)

Co do c&a faktycznie cięzarną kolekcję maja troche większą niż h&m ale przewaznie to sa to sporoe rozmiarówki- ja w nich pływam nawet jak na metce pisze ze M, no i najczęsciej to są te takie tuniki rozszerzane jak sukienka na dole- odcinane pod biustem- moze na pozniejsza ciaze to ok ale teraz wygladalam w nich jak w worach- zresztą wole takie bardziej obcisle:)

a na ten shircik z spiacem maluszkiem sie czaje choc cenowo troche przesadzaja:P tyle za spodnie dalam :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry