Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kamcia ja na 62 mam bluzę dresową, 2 polarki, ale takie fajne cienkie, a zarazem cieplutkie i jeden sweterek.
Teraz kupuję na 68, bo żal nie kupować jak na wyprzedaży sweterki 20-30 zł kosztują.
Paulinek o dzięki za info, jak tak to napewno tam pójdę. Nie pomyślałam że w h&m mogą być,szukałam w bieliźnianych. Kamcia ja mam 2 bluzy na 50, jedną na 56, na 62 dwie i 68 jedną.
A ja nie mogłam się powstrzymać i mimo, że bida aż piszczy to kupiłam 2x6pak tych chusteczek pampers, jedne zwykłe, jedne sensitive... I chyba póki co nie kupuję więcej, postaram się w domu ich nie używać, to może na trochę starczą..
W H&M są super te staniki do karmienia. Miałam jeden, ale już za mały w obwodzie i trochę w miseczkach więc oddałam koleżance. Ale jak tak przymierzyłam to ekstra był. Tylko ja miękki miałam. Ciekawe ile kosztują w HM te staniki, słyszałam że drogie. W Lidlu czasem można spotkać taniochę
Pannacota cena jak dla mnie w h&m nie jest wygorowana. Pewnie ze mozna kupic taniej. Ale mysle ze skoro chcemy dluzej karmic to dobrze zainwestowac w dobry stanik. Dlatego tez chce kupic dopiero po porodzie zeby moc dobrze dobrac rozmiar.
Nie no w stanik zawsze jest dobrze zainwestować. W pierwszej ciąży też nie patrzyłam ile tylko na jakość. Teraz w sumie też chce jakiś lepszy w sumie na co dzień też nie lubię byle czego nosić - takie zboczenie.
patrzyłam na stronę h&m ale kurcze tam tylko do rozmiaru 85E mają czyli dla mnie za małe a szkoda bo niektóre fajne. U mnie z kupnem biustonosza do karmienia pewnie nie będzie prosta sprawa... bo już teraz mam rozmiar 85F i zaczyna robić się mały eh te głupie cycki
Ja mam po Ali ale nie utwardzane, ale chce kupić usztywniane bo jakoś lepiej się czuje w takich. Ale poczekam do września,zobacze jaki rozmiar będe mieć.
Tulipania
- butelki Avent naturally
- smoczki uspokajające Avent
- kosmetyki J&J, a w razie bardzo suchej skórki to na początek Oiliatum.
- laktator Avent
- sterylizator Avent (ale to tylko na pokaz dla położnej)
- Podgrzewacz mothercare
A oto moje dzisiejsze zakupy Ręczniczki z misiem wzięłam dwa dla Maciusia zielony a dla Kacperka niebieski :-)
Teraz jestem na etapie poszukiwania czapeczki na wyjście ze szpitala mam cienką bawełnianą i mam grubą zimową a nie mam takiej po środku.