Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może zrobimy osobny temat tylko na wózki? Tutaj to się straci zaraz. Jak sądzicie?Dziewczyny czy możecie wrzucić fotki waszych wózków które będziecie mieć dla maluszków i nazwy wiem że mamy trochę czasu ale mi się podobają tylko dwa typy wózków roan marita i xlander nie pamiętam modelu![]()
Tez obily mi sie opinie ze kokos gryka nie jest dobra, kiedys to byl hit ale juz nie jest
![]()
Nie interesowalam sie tematem,ale mysle,ze Kasiulka,podala bardzo dobry przklad lateksowyTo teraz jakie materacyki się kupuje dla dziecka?do łóżeczka.
Superanckie. Facet nigdy nie zrozumie tych zakupów tak jak myZ cyklu mama i babcia wariatki w nowym ciuchukurde za tydzien jade wydac w koncu cos na siebie [emoji23][emoji23]
Zobacz załącznik 795939Zobacz załącznik 795940Zobacz załącznik 795941Zobacz załącznik 795942Zobacz załącznik 795943Zobacz załącznik 795944Zobacz załącznik 795945
Wybaczcie ,nie wiem czemu te fotki bokiem sie wklejają tutaj![]()
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też widziałam te muslinowe i też nie jestem oczarowana.Nie sądzę by osobny tenat na wózki był najlepszym rozwiązaniem.
A co z materacami ze sprezynami?
My mamy zupełnie inne, na pockety plus memory etc.
Dzieci mają dodatkowo nakładkę nieprzemakalna a tak to przescieradelka z pidszewka. Wszystko pięknie oddycham zero wysypki dla mnie najważniejsze bo to mocni alergicy i gdyby coś było nie tak od razu by zareagowali.
Megan superowe ciuchaczki, brakuje mi chlopiecych ubranek, dużo lepsze niż dziewczęce.
Przyszły dziś te pieluchy muslinowe ze wzorem i żadna rewelacja. Myślicie, że to nie schodzi?? I takie szmaciane trochę [emoji14]
Uszylam przescieradelko, z tego samego materiału będą dwa kocyki. Jeden do wózka, drugi do łóżeczka, musze tylko druga stronę kupić.
2 flanelki.
Jutro rożekbędzie wielki bo aż 95cm docelowo.
Jakmsie uda, mąż dziś zrobi jedna kostkę bo wczoraj próbna wyszla ekstra.
Zobacz załącznik 795965 Zobacz załącznik 795966 Zobacz załącznik 795967 z najmniejszym kociakiem![]()