reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Superanckie. Facet nigdy nie zrozumie tych zakupów tak jak my :D

Ja też widziałam te muslinowe i też nie jestem oczarowana.

A ja dziś kupiłam rożek taki jaki chciałam i dałam tylko 18 zł:D
1487445103-aaaaaa.jpeg

f2w3rjjgy5cue5bk.png
Mega :D gdzie ci sie tak tanio udalo wyhaczyć [emoji41]?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przepiękna prezentacja!!

Ładny ten rożek a mama jeszcze ładniejsza :p

Może jutro uda mi się swoim wielkoludem pochwalić bo kocyki i reszta jak dokoncze :)

Może te lateksowe to bardzo świeży trend bo przyznam że nie spotkałam się że zbyt wieloma opiniami że są super i naj. Poszukam, poczytam, zorientuje się :)
Aim - będę wdzięczna za rozeznanie. Mi się poprzedni sprawdził - więc ślepo szłam w znanym kierunku. Na szczęście jeszcze troszkę czasu nam zostało.. Ale i tak chciałabym aby swoje materac pooddychal zanim dziecko na nim położę.
Hurtownia Dziecięca Akpol Baby :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png
Dzięki za info [emoji3]
Świetny ten rożek - zwłaszcza kolorek [emoji3]

Lilith - czekam na Twoje dzieła. Może zlecę Ci rożek i dla Nas, co? [emoji6]

Ja z chęcią za takie pamiątkowe rękodzieło zapłacę - także... Lilith? [emoji3]

Dzisiaj rozmawiałam z koleżanką ze studiów - próbowalysmy się spiknac podczas mojego pobytu w Karpaczu, ale coś nam nie wyszło (rozłożyło ją i nie chciała mieć mnie na sumieniu), w każdym bądź razie koleżanka pochwaliła się, że robi czapeczki, kocyki, otulacze, itp. na szydełku, drutach, maszynie - także chce jako ciocia podarować coś mojej Małej - mam tylko powiedzieć co bym chciała [emoji3]. Także.. Milutko [emoji5]
Ale rożek to rożek, a jak jeszcze może być taki big na 95 cm - to ja chętnie bym taki nabyła [emoji5]

Morela sliczne zdjecie wow :))
Rozek taki jak ja pamietam choc teraz nie mam na liscie zakupow jakos wygodniej mi bylo nosic malego bez niczego,lub tylko w otulaczu owinietego wiec bankowo nie chcialoby mi sie go pakowac juz w rozek :)
Ciekawa jestem,jeszcze jakie bedzie to lato bo ostatnie bylo upalne najlepiej to nago przez caly dzien....

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

reklama
Morela tak czy inaczej bardzo fajne zdjęcie :)

Pamiętajcie, że się uczę dopiero.. I nie jest to łatwe. Aż wstyd się przyznać ale mąż opanował to od razu, ja mam problemy a to z rownoscia czy innym ładnym zakolem.
I tak.. Mąż właśnie robi rożek :) przysiadl juz wieczorkiem.
Jeśli chkdzi o ten duży rozmiar, wycielismy taki materiał i zupełnie by się nie nadało.. Za wielkie to..
Wiec chyba teraz mąż robi na 85cm :)
Będą dwa, to ma trochę grubsze wypełnienie, potem z cienszym.

Do góry