Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie nie wiem jak się to nazywało to wypełnienie, więc dzięki.AIM ocieplina/watolina. Grubość wedle uznania, następny będzie cienszy.
Alex mutsy fajne, zadowolona??
Portki mam z pasem pod i są niewygodne, gniota mnie. Mam z pasem duuzym na brzuch bardzo wygodne i mam takie z rozszerzaczami po bokach obu. Uwielbiam
AIM jaki to?? Może by mnie poratowalo
Kupiłam dziś za uwaga.. 4f wszystko w stanie idealnymkocyk przerobie troszkę.
Zobacz załącznik 796044 Zobacz załącznik 796045 Zobacz załącznik 796046
Aim to wygląda jakby ktoś Cię pobilKupiłam sobie tydzień temu masażer antycellulitowy i po tygodniu zauważyłam takie efekty xD heh no zobaczymy co będzie dalej![]()
Lilith taak bardzo zadowolona..cenowo jak i wizualnie..Super w nim jest ze koła jedne się wyciąga by go fajnie w bagażniku zmiescic..w spacerowce jak pada, wieje czy zbyt mocno świeci można rozłożyć budę w dwuch poziomach..i ogółem wizualnie zgrabiutki i leciutki..łatwy w obsłudzeAIM ocieplina/watolina. Grubość wedle uznania, następny będzie cienszy.
Alex mutsy fajne, zadowolona??
Portki mam z pasem pod i są niewygodne, gniota mnie. Mam z pasem duuzym na brzuch bardzo wygodne i mam takie z rozszerzaczami po bokach obu. Uwielbiam![]()
AIM jaki to?? Może by mnie poratowalo
Kupiłam dziś za uwaga.. 4f wszystko w stanie idealnymkocyk przerobie troszkę.
Zobacz załącznik 796044 Zobacz załącznik 796045 Zobacz załącznik 796046