reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Ja tez ostatnio kupowalam na necie i byla to watolina :) lilith sliczny rozek nawet wstazki wszyte szacun to juz metkowca sama tez mozesz robic lub mąż oczywiscie :)

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

reklama
Lilith wszystko widac dobrze,jest sliczny [emoji5][emoji5]

A to ja na allegro kiedys widzialam owata,ale w sumie wszystko jedno pod jaka nazwa [emoji6]

xnw43e3k256g9p2p.png

Lilith - jest idealny!
Ojjj, muszę swojemu mężowi na ambicje wejść [emoji3][emoji3][emoji3]

Dziękuję :*

A powiedzcie, bo chce uszyć małej ( mąż) do kompletu poduszkę motylek, ta antywstrzasowa. Poduszek jakk poduszek nigdy nie używałam, tylko klina oczywiście.
Co sądzicie o takiej??

Właśnie siedzę na etsy i materiały ogkadam, bo teraz otulacz jeszcze do zrobienia.

Dziękuję :*

A powiedzcie, bo chce uszyć małej ( mąż) do kompletu poduszkę motylek, ta antywstrzasowa. Poduszek jakk poduszek nigdy nie używałam, tylko klina oczywiście.
Co sądzicie o takiej??

Właśnie siedzę na etsy i materiały ogkadam, bo teraz otulacz jeszcze do zrobienia.
Kreatywna i utalentowana z was rodzinka.. :) Super i tylko pozazdroscic :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith piekny ten rozek!!

AIM tez mialam taki masazer z tej firmy co napisałas, nie wiem czy ten sam model, ale u mnie nie zostawiał az takich siniaków ;p natomiast szału jakiegos super nie było jesli chodzi o pozbycie sie cellilitu, a robiłam sumiennie codziennie masaz i raz lub 2 razy w tyg maz mnie tak porzadnie tym masował.

Jejku jak już duzo rzeczy macie :D ja dopiero gdzies w maju zaczne cos kupowac, choc nie powiem, krece sie bardzo koło półeczek z dziewczecymi ciuszkami :D

Ja mam problem z krzepliwością krwi i u mnie po wszystkim są siniaki :) ja od tego urządzenia jedynie chce aby dzięki niemu nie było gorzej, niż jest- ciąża predysponuje do cellulitu, zauważyłam że nieco większy niż był się pojawił, więc teraz działam żeby się to jeszcze bardziej nie pogorszyło i tyle :) cudów nie wymagam :D

Lilith piekny ten rozek!!

AIM tez mialam taki masazer z tej firmy co napisałas, nie wiem czy ten sam model, ale u mnie nie zostawiał az takich siniaków ;p natomiast szału jakiegos super nie było jesli chodzi o pozbycie sie cellilitu, a robiłam sumiennie codziennie masaz i raz lub 2 razy w tyg maz mnie tak porzadnie tym masował.

Jejku jak już duzo rzeczy macie :D ja dopiero gdzies w maju zaczne cos kupowac, choc nie powiem, krece sie bardzo koło półeczek z dziewczecymi ciuszkami :D
Ja to w maju już chce ostatni zakup robić w postaci łóżeczka i regału żeby nie stały teraz i się kurzyly :) a tak całą resztę mam zamiar mieć już do połowy maja kupione :) czerwiec zostawiam na pranie i prasowanie ciuszków i oczekiwanie na akcje :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

reklama
Ja to w maju już chce ostatni zakup robić w postaci łóżeczka i regału żeby nie stały teraz i się kurzyly :) a tak całą resztę mam zamiar mieć już do połowy maja kupione :) czerwiec zostawiam na pranie i prasowanie ciuszków i oczekiwanie na akcje :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png
Też tak chce, aczkolwiek i tak większość zakupów właśnie na maj sobie zostawiłam. Ale w tydzień pewnie wszystko ogarnę, później zostanie tylko wietrzenie materaca, wózka, pranie, prasowanie, i układanie ciuszków.

Lilith - nie miałam takiego motylka, ale skoro zdolności i chęci są to na Twoim miejscu bym sobie zazyczyla stworzenie takiego cuda [emoji4]. Malutka sama wybierze z czym najlepiej jej się będzie funkcjonowało [emoji3]

Do góry