Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja tez z fiszbinami muszę kupić, ale jak byłam ostatnio w triumph to maja tylko miękkie do karmienia, więc jak któraś z Was coś znajdzie fajnego to dajcie znać. ..
Mnie interesują duuuuzzzeee rozmiary tak 65-70 F-G [emoji39]
Alex ja mam taki wlasnid z hm, jest bardzo fajny, dobrze prezentuje sie biust (maly biust), jest lekko usztywniany, nie na fiszbin, wiec nic nie powinno przy nawale pokarmu uwierac.
Ja kupiłam już jeden do karmienia z Alles i jest świetny. Biust mi sporo urósł na początku i obwód pod biustem zmienił się o 10 cm. Stwierdziłam, że jak mam już kupować nowy, to od razu do karmienia. Mam jeszcze trochę zapasu, więc mam nadzieję, że po porodzie też będzie ok. Na pewno dokupie jeszcze jakieś od nich i miękkie do szpitala i do spania. Ewa Michalak ma śliczne, ale ceny karmników zabójcze dobre ceny Allesów mają na biustanasze.pl
Hej dziewczyny dawno sie nie odzywalam wiec nie jestem na bieżąco kto co juz kupil chociaz czesto przegladalam ten wątek[emoji14]ale mam do sprzedania wanienke z przewijakiem malo uzywana z aqualino 120-150 zl najlepiej sie nadaje jesli ktos ma wanne a ja tej wanny nie posiadam i tylko mi miejsce zajmuje w pokoju[emoji14]
Ja tez chce kupić z fiszbinami, mam mały biust i wątpię, że urośnie dużo, ale i tak kupie pod koniec czerwca może w HM zobaczę albo niedaleko mnie pani ma fajny wybór nie drogo. Chciałam tez bawełniany na noc do spania bo wygodniej ale musze przymierzyć jak to wyglądać będzie
Omg a ja sobie nie wyobrazam spania w biustonoszu nawet tym miekkim do karmienia, karmilam 1,5 roku i tego nie praktykowalam. Nie mialam zapalenia piersi, zastojow. Z fiszbinami podczas chociazby pierwszych tygodni karmienia tez sobie nie wyobrazam, kazdy ucisk mam wrazenie moge narobic niezlego balaganu - zastoju etc.