• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy:-)

Ja przy Karolince nie uzywalam niedrapek, spadaly z raczek, ale nie bylo potrzeby, bo sienie drapala jakos. Skarpetki na raczki moga byc nawet lepsze, bo nie beda tak spadac.

reklama
Pola mam ta miarke:D

przymierzalam mój lejek (od razu sprawdziłam czy laktator w ogóle działa:D) i nie wiem jak będzie działał - wydaje mi się że jest za duży bo mam za dużo miejsca ale może się uda :) najwyżej kupimy ale to już potem mniejszy rozmiar. Nie wiem czy zadziała bo teraz nie ma co odciągnąć :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Odnośnie osłonek - właśnie próbowałam sobie wyobrazić jak ta brodawka może mieć 3 cm i jak wtedy z karmieniem jakimkolwiek ?? Jak to się dziecku do ust zmieści....?? Takie przemyślenia...

Do koleżanki, która kupiła śpiworek z Kubusiem Puchatkiem w F&F w promocji za 26 zł - kochana dziękuję !! Gdyby nie Ty to nie kupiłabym go po taniości a czaiłam się na niego już od jakiegoś czasu !! Synek będzie miał komplet kocyk + śpiworek z tej serii.

Mam pytanie odnośnie zakupów aptecznych - czy kupujecie już jakieś preparaty do czyszczenia noska ?? ucha ??

Ostatnia edycja:
A ja wczoraj wygrałam ciuszkową aukcję tak na wiek 3-6 miesięcy bo wiekszych ubranek mam mało a każdy mi mówi, że dziecko rośnie jak na drożdzach...
s-l1600.jpg

Z wysyłką zapłaciłam jakieś 27zł :)

Załączniki

• s-l1600.jpg
    s-l1600.jpg
    282,1 KB · Wyświetleń: 622
Mamusia Muminka ja kupiłam fride do noska do psikania.
Kasia wyglądają ok daj znać jak na żywo. Ja swoją paczka za 50 zł byłam zachwycona.
No i wylazlam na zakupy i oczywiście cię kupiłam. Kocyk bawełniany. Bo stwierdziłam że mam grube a bambusowe cienkie bardzo.
1497015966-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny jaki możecie polecić aspirator do nosa,ten zoli dla mnie niestety za drogi,jakiś tańszy elektryczny?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry