Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pulmelova ja zakupiłam z lovi te nowe z tą koronka u góry one niby mleko zamieniają w żel tak jak te cienkie podpaski. Kiedyś miałam z rossmana to były grube jak podpaski Bella i odznaczały się w staniku. Było kółka widac
Nie wiem jak z grubością ale avent i johnson&johnson są profilowane. Te drugie z tego co pamietam ze sr nawet bardziej co ułatwia ułożenie w staniku. Mam te i te jak chcesz mogę zaprezentować jak wyglądają [emoji6]
Pumelova ja mam te lovi i są mega cienkie jak na obrazku [emoji1]
To ostatnie zdjęcie pokazuje jakie cieniutkie są, myślę, że prawie jak najciensze wkładki [emoji6]
Ps. Ja mam duże piersi i mi ze wszystkimi wkładkami kiepsko, kotluja mi się , szczególnie w nocy jak karmię, wiec ja nie przyklejam do stanika, poprostu wkładam i wyjmuje [emoji6]
Lovi jak dziewczyny pisza, jednak moje ulubione to avent. Aktualnie mam j&j i sa ok, ale nie sa cienkie ale jak Judith pisze sa profilowane. Zdecydowanie odcinajaja sie (jak wszystkie) w miekkim staniku. Taki nosze po domu, w takim usztywnianym nie widac wcale.
Lovi sa tez dosc duze. Takze z niemtorych fasonow moga wystwac.
Wciaz podtrzymuje, ze najwygodniej sie karmi w miekkim staniku triumpha.
Ja właśnie muszę kupić jakiś stanik do karmienia bo nie mam ani jednego. Z racji że mam duży biust chce kupić stanik usztywniany ale u mnie w mieście nigdzie takiego nie ma i chyba zaryzykuję i zamówię z neta. Miałyście może z alles mama?
Oliwia moja kuzynka ma a ma bardzo duże piersi. Chwalila sobie, tylko musisz wiedzieć jaki masz rozmiar, bo 80% kobiet nie wie że nosi złe dobrane staniki. Wpisz w Google nawet kalkulator rozmiaru biustonosza. Myślę że wtedy dobry kupisz przez internet
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom