Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Misia dzisiaj nie idę. Muszę zrobić do szkoły 2 projekty i jak teraz nie zrobię To nie wiem czy w ogóle zrobię. A ten egzamin którego nie zdałam w czerwcu będę miała w styczniu więc teraz przez miesiąc będę rzadziej zaglądać.
My dostaliśmy jedną zabawkę na teraz, a druga na 2 lata. To sobie poczeka, pokurzy się.
Dziewczyny dzięki za podpowiedzi odnośnie Monopoly. Wybralismy edycję Świat i choć po otwarciu syn stwierdził że to najgorszy z jego prezentów to po jednej partyjce jest zachwycony
Zuza super te reakcje dzieci ;P
Jakby co to potwierdzam że stacjonarne w C&A dla dzieci kicha. Za to ja kupiłam dwie sukienki, nie wiem po co bo nigdzie nie chodzę będę najwyżej wystrojona chodzić na spacer
Misia byłam w Arkadii w c&a i tak się zawiodłam. Szukałam bodziaka na krótki rękaw bo po prostu czasami pod bluzę długi rękaw to za dużo a coś jednak powinien mieć ubrane. Nic nie było