Casablanca1234
Fanka BB :)
Poradzcie cos proszę na zaparcia u ponad 13 misiecznego dziecka. Co moze byc przyczyną?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bylam kupilam i podalam. ☺Podaj Duphalac (Laktuloza, jak wyżej), to jest bezpieczny syrop, można stosować u maluchów.
A na przyszłość sproboj najpierw czopek glicerynowy zanim sięgniesz po laktuloze. Pilnuj by w diecie były buraki. Niezawodne są na kupy.Bylam kupilam i podalam. [emoji5][emoji106]
Zobaczymy. Dzieki dziewczyny...
Mi lekarze w ostateczności lactulosa każą podawać. Jest taki błonnik z pingwinkiem jeszcze, ale buraki są naprawdę dobre. Moja dziewczynka niemal od urodzenia ma z tym problem. Jak dieta nie daje rady, to czopki, jak czopki nie, to wlewka melilax lub lactulosa. Lactulosa jak wlewka ma działanie drażniące na jelita, dlatego najpierw lepsze czopki, bo dają poślizg, ale nie drażnią. Takie zalecenia mam od gastrologowCzopki też mam ale myslalam ze to już w ostatecznosci. ..