Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja na pół etatu to 1000 az.....Zależy jaką miałaś umowę i stawkę , jak najniższa krajowa umowa cały etat to macierzyński 1200 zł z groszami , ja tak miałam , po macierzyńskim mozesz iść zarejestrować się do urzędu pracy jako bezrobotna i będziesz otrzymywała zasiłek dla bezrobotnych, zależy też przez ile miesięcy czy przez rok czy pół ,ja dostałam na pół roku zasiłek ,to zależy od stopy bezrobocia jaka jest i na ile przyznają.
Wysokość jest uzależniona od tego ile zarabialas i jak zadeklarowałas. Albo przez rok 80% albo pół roku 100% i drugie pół 60%.Po macierzyńskim nie należy Ci się nic.Jaka jest wysokoś zasiłku macierzyńskiego, jak długo się go dostaje i czy po upływie zasiłku macierzyńskego nadal dostanę jakieś pieniążki?
Zależy jaką miałaś umowę i stawkę , jak najniższa krajowa umowa cały etat to macierzyński 1200 zł z groszami , ja tak miałam , po macierzyńskim mozesz iść zarejestrować się do urzędu pracy jako bezrobotna i będziesz otrzymywała zasiłek dla bezrobotnych, zależy też przez ile miesięcy czy przez rok czy pół ,ja dostałam na pół roku zasiłek ,to zależy od stopy bezrobocia jaka jest i na ile przyznają.Jaka jest wysokoś zasiłku macierzyńskiego, jak długo się go dostaje i czy po upływie zasiłku macierzyńskego nadal dostanę jakieś pieniążki?
Ja na pół etatu to 1000 az.....Zależy jaką miałaś umowę i stawkę , jak najniższa krajowa umowa cały etat to macierzyński 1200 zł z groszami , ja tak miałam , po macierzyńskim mozesz iść zarejestrować się do urzędu pracy jako bezrobotna i będziesz otrzymywała zasiłek dla bezrobotnych, zależy też przez ile miesięcy czy przez rok czy pół ,ja dostałam na pół roku zasiłek ,to zależy od stopy bezrobocia jaka jest i na ile przyznają.