Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kasiu zgłosiłąm - ale przyznaje że dopiero dzisiaj (choć zanim przeczytałam twoje ponaglenie ) i mam nadzieje że pójdzie szybciej niż ostatnio i bedziecie mogły oglądać i wstawiać zdjęcia jak najszybciej!!!!
Mamusia nie mam pojecia - listę wysyłałam skopiowaną z pierwszej strony a na niej jesteś. Dziewczyny a może same jeszcze skrobniecie do aniaslu prywatną wiadomość - napiszecie że z mamuś czerwcowych i że chodzi o zastrzeżone watki - ja już pisałam ale widać że trzeba się parę razy przypomnieć - z zastrzeganiem wątków było tak samo
Mamusia u góry po prawej na tej stronie masz "witaj mamusia" a pod tym "prywatne wiadomości" - klikasz na to a potem po lewej wyszukujesz "napisz nową wiadomość" i wpisujesz adresata temat treść...i wysyłasz tak, to administrator